[]

köpük saç boyası kullanımı

sevgili mos kuaförler,

ben schwarzkopf perfect mousse köpük boya aldım. üzerinde "şampuan gibi kolay kullanımı var" diyor. ama nasıl kullanılacağı ve ne kadar tutulacağı yazmıyordu.

nette araştırmalar sonucu sürenin 45 dakika olduğunu bulabildim. ama saça kuruyken mi yoksa yaşken mi uygulanacağını bulamadım.

kullanan varsa beni aydınlatabilir mi acaba,

köpük boyalar saça ıslakken mi uygulanır, kuruyken mi?


teşekkürler,

 
ben arkadasin sacini kuruyken boyamistim, sorun olmamisti. ama proseduru bilmiyorum.

koyu bi renkse 45 dakika cok bu arada ya, aciksa uygundur.
  • seriouslysleepy  (02.11.12 15:51:12) 
kuruyken.


  • crimsonlady  (02.11.12 15:53:07) 
koyu kahve evet. dip boyası şeklinde kullanacağım, saçlarımın uçlarında pempe var çünkü. bu durumda kaç dk uygun düşer peki?


  • holy diver  (02.11.12 15:54:59) 
saçların şu anda ne renk?


  • crimsonlady  (02.11.12 15:56:49) 
@crimsonlady,

koyu kahve. siyah değil, kahve de değil; koyu kahve.
en son dip boyasını da kuaförde koyu kahve olarak yaptırmıştım.
ama aynı boya değildi tabi, başka bir marka.
  • holy diver  (02.11.12 15:59:08) 
sanırım uçtaki pembeler gitsin diye boyuyorsun bu durumda iyice bekletmen(45 dakika) mantıklı. dipler farklı renkse 10 dakika sadece dipleri boyayıp bekleterek, geri kalan kısımı boyarsın dicektim.


  • crimsonlady  (02.11.12 16:10:45 ~ 16:11:09) 
@crimsonlady,

hayır hayır uçlarla ilgili sıkıntım yok, hatta uçlara bir şey olmasın diye dip boyası şeklinde kullanacağım boyayı, yani tamamına sürmeyeceğim.
boyanın asıl kullanım amacı, az da olsa pırtlayan beyazlar için dipleri boyamak.
  • holy diver  (02.11.12 16:21:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.