[]

ebay'den derdimi anlatmama yardım

The ETA is 3-5 weeks and should depend on the freight of different countries.So we are not sure of the freight.
We promises the package was shipped in time, and appreciate you can wait some more time.
Could you please go to your local POST OFFICE to check your package?And also ask your friends or your neighbors who may receive the item instead of you?
By the way,we have shipped your item to your ebay confirm address:
XXX
Is it correct ?

Please feel free to contact us if there is anything we can assist.


adam bunu yazmış abiler, ta eylülün başında aldığım klavye hala gelmedi, postusa'den baktığımda ptt ye verilmiş deniyor. ptt ye verilelide ay oldu nerdeyse. aradım bölge kargosunu fln benim adıma gözüken kargo yok diyolar. bende bunun üzerine ebay'deki adama mesaj attım abi kargo gelmedi, uluslararası kargo takip numarası istiyolar onu ver dedim. adamda böyle bi cevap atmış.

adres doğru, komşular kapıcılar kimse kargo fln görmemiş. local post officemden (ptt'den) zaten kargo gözükmüyo cevabını aldım.

ben bu derdimi adama nasıl anlatırım?

 
senin post usa'dan bakarken kullandığın tracking number bence uluslararası kargo takip numarası. Onu ver ptt'ye.


  • portnoi  (02.11.12 15:16:13) 
verdim ama kabul etmediler, 12 haneli o numara, uluslararası kargo takip no 13 hane olur dedi adam.


  • trajikomix  (02.11.12 15:31:48) 
sanirsam ya ptt yatmis paketin uzerine ya da gumrukde.
pttye giris yapan bi paketin pttde gorunmemesi sizce de supheli degil mi?

  • yirtik foto  (02.11.12 17:54:53) 
şüpheli yani ortada yok bildiğin paket. haliyle işkilleniyo insan ama laptop klavyesi, kim ne yapsınki? öyle ha deyince kullanılcak bi alet değil.


  • trajikomix  (02.11.12 17:57:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.