[]

Mülakata giderken

Genelde siyah takım elbise giyerler ama gri giymek istiyorum. Yoksa iş görüşmeleri için siyah daha mı uygun?
Gri takım elbise için gömlek ve kravat renkleri hakkında fikir sunarsanız süper olur. :)



 
mavi gömlek, gri ceket, kravat takma.
iş görüşmesinden değil de yani ben böyle seviyom :)

  • sansar111x  (02.11.12 12:23:19) 
nereye gittiğine bağlı. bir de takım elbise rengi öyle çok önemli değil uçuk kaçık olmadıkça. devlet ise siyah lacivert gri güzel renklerdir. tabi beyaz gömlek giymek şart gibi birşey devlet mülakatı için.

özel ise cool gözükmek önemli o yüzden üzerine en güzel oturan seni en şık gösteren takımını giymende fayda var.
  • ayiadam  (02.11.12 12:23:41) 
farketmez rengi gri siyah takılma o kadar temzi düzgün ütülü falan olsun fazla kimse dikkat etmez rengine


  • basond  (02.11.12 12:28:44) 
grinin tonuna göre değişir. koyu gri ise mavi, açık gri ise lila/eflatun tonlarında gömlek, gri-lila/eflatun kıravat hoş olur.


  • halanne  (02.11.12 12:31:09) 
bence farkini ortaya koy. kravatini renkli ve ince sec. atiyorum hardal sarisi veya kiremit kirmizisi veya ordek basi yesili veyaaa hmmm evet bu kadarmis.


  • wilwarn  (02.11.12 12:36:45) 
kesinlikle koyu lacivert takım veya gri takım yine uçuk mavi gömlek tavsiye ediyorum.lacivert "business" görünmenizi sağlar siyah takımlar sanılanın aksine kötü intiba uyandırmanıza neden olur


  • turuncuwoswos34  (02.11.12 12:37:49) 
bence farkını ortaya koy ve kot pantolon siyah gömlek üstü deri ceketle git.


  • isildur  (02.11.12 12:57:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.