[]

Karizma Meselesi

Yeni tanışılan bir insanın ismini unutuyormuş gibi yapıp ismini tekrar tekrar sormak ve bu şekilde onu değersiz görmeye çalışmak bir insana ne kadar karizma kazandırabilir?




 
Hiç. Hem senin dediğin başka bir şey, öyle bir şey olsa karizma olmaz. Karizma başka bir şey.


  • 4dr4melekh  (01.11.12 21:39:50) 
kaybettirir, üstüne bi de salak damgası bastırır. bi de, adra +1


  • d.  (01.11.12 21:40:16 ~ 21:40:29) 
karizma değil de karşındakini önemsediğini belli etmemeye çalışmaktır o. ve kesin çok önemsediğin biridir aslında.
insanoğlu garip.

  • proculianus  (01.11.12 21:41:18) 
abi cok kotu bir sey o , ben insan ismini hatirlayamam , her unutusumda gerizekali gibi gozuktugumu varsayarim yerin dibine gecerim.


  • fakyoras  (01.11.12 21:44:54) 
bu tür küçük aktiviteler karizmayı arttırmaz, karizmanızı bir kişinin gözünde arttırmak istiyorsanız o kişiden alakasız bir şey yapmalısınız


  • wayne  (01.11.12 21:45:55) 
Karizma önemsememekle değil önemsediğini göstermemek ama önemsediğini hissettirmekle olur.


  • lpgli tosbaga  (01.11.12 21:47:26) 
lpgli +1 ama bunun için tecrübe lazım.


  • fucking colombian  (01.11.12 21:56:42) 
Örneğin sevgili kişisinin kardeşi var, pek muhatap olmuyorsunuz. Sevgili kişisi sana doğumgünü olduğunu söylemeden kardeşim ve arkadaşlarıyla olucaz diye çağırdı. Sen sana söylenmediği halde doğum gününü biliyorsan ve hediyen hazırsa yanında işte bu karizmatik kılar seni.

Erkeksen bu çok daha önemlidir. Bir kadın kendisine sürekli ne yapalım diyen erkeği ezik bulacaktır, şunu yapalım diyen erkeği kaba bulacaktır, ama kadının ne istediğini bilip de bunu yapalım diyen erkek kazanacaktır.
  • lpgli tosbaga  (01.11.12 22:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.