[]

PSP danışma-tavsiye

Amerika'dan gelecek abim krismıs hediyesi olarak ne istediğimi sordu. Ben de bir psp istiyim dedim. Lakin bu psp olayına inanılmaz yabancıyım. Ps3 ve ps2 sahibi birisi olarak mobilitem de çok olduğumdan psp nin benim için iyi bir oyuncak olacağına inanıyorum. Amacım film izlemek, oyun oynamak ve müzik dinlemek. Ha bir de wireless internet özelliğini kullanmak istiyorum. Öncelikle bunları yine yapabileceğim başka bir alet mevcut mudur? Psp alma şunu al diyebileceğiniz. Eğer yoksa psp 3000 çıkmış şimdi sanırım ama kırılamamış. Hangi model psp almak lazımdır. Özellikle amerika da (florida) nerden almak gerekir vs.

Her türlü tavsiyeye açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim.


 
oyun istiyorsan zaten pek opsiyonun kalmıyor. ya psp ya nintendo ds. ds'te de müzik ve film yok, o yüzden psp alman lazım. bende vardı da öyle çok mobil oyuna meraklı olmadığımdan en son durum ne bilmiyorum. kırılan model hangisiyse en son onu al tabi.


  • passion rules the game  (13.12.08 21:00:15) 
ıpod touch derim ben film izle oyun oyna yaz çiz nete gir yane


  • sevii  (13.12.08 21:03:13) 
sordugunuz sorunun aynisi var aramaya inanin #15919 #14708 #13718


  • imparatorolmayikolaymisandin  (13.12.08 21:34:05) 
PSP iyi güzel alette evde PS2 varken gereksiz bence. Sonuçta evde,vapurda, otobüste hep aynı oyunu oynamak sıkar adamı ya. Nintendo Ds i de ihtimaller dahiline kat bence. Farklı bir tat, değişik bir keyif o da.


  • saldiray abi  (13.12.08 23:09:30) 
ps3 ve ps2 sahibisiyseniz zaten mobil durumlarda oyuna o kadar cok ihtiyac duymazsınız sanırım. o yüzden ipod touch diyebilirim. vakit gecirebilecek kadar bir sürü oyun onda da var zaten müzik ve internet durumları icin psp ipod touch a yaklaşamaz bile.


  • rurouni  (14.12.08 00:51:15) 
ben ps3 ps2 ve psp kulanıcısı olarak diyeceğim tek sey:3 ününde yeri ayrıdır bende..ps2 ilk gözağrım,ps3 tek kelimeyle mükemmel,psp ise bambaşka bir boyut..aleti her yere götürürum elimden düşmüo desem abartmiş olmam inan.bende 1.nesil psp var çok önceden almıstım..ama yinede harika sana tavsiyem..kırdırma konusu mevzu bahis olduğu için psp 2004 al.yani 2.nesil 4.version amerikada psp pianoblac die geçior.hiç nintendo die kafanı kariştrma ve git adam akıllı al psp gelir gelmezde kırdır..hayatın mobilite özelliği kazansın.. ii eğlenceler..


  • annemadamolgeldedi  (14.12.08 13:33:18) 
yalnıs olmus amerikada psp pianoblack.. olarak gecio psp 2004 3. nesil kırılmıo ve kırılmayacak..


  • annemadamolgeldedi  (14.12.08 13:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.