[]

Adana-T.Özal'dan Havalimanına

Turgut Özal Bulvarındayım, hangi otobüsler beni havalimanına götürür? Galiba burdan 8A/B geçiyor. Minibüs tercih etmek istemiyorum zira sırt çantam ve valizim var. Bir de otobüs havalimanının neresinde bırakıyor? Taksi tutayım diyeceğim ama şehirde doğru düzgün taksi de yok ki. Direkt Özal'dan taksiyle havalimanı ne kadar tutar?




 
diğer sorularının cevabını bilmiyorum ama adana'da taksiler sokuyor. çok çok mecbur kalmazsan binme. binersen de pazarlıksız binme.
Turgut Özal'dan direkt havaalanına gidecek otobüs bulamazsan gazipaşa/reşatbey civarlarına gel (8a ve 8b dahil bi dolu otobüs geliyor), taksiyle 10-15 lira tutuyor havaalanı.

  • black sabahat  (01.11.12 18:15:04) 
anadolu lisesi'nden metroya bin. istiklal'de in. oradan meydan 1


  • ben smyrna  (01.11.12 18:31:30) 
civarda bi taksi durağı buldum, 30 liraya havaalanına götürüyormuş. uygun mudur sizce beyler, atlayayım mı? valizle otobüse binmek de biraz işkence olucak açıkçası. hem ben ineceğim yeri kestiremem, inince taksi bulamam falan uçağı kaçırırım.


  • hjarteblod  (01.11.12 18:35:13) 
25-30 uygun


  • ben smyrna  (01.11.12 18:56:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.