[]

Ankara hamamönü- bacchus

Merhabalar Angaaralı duyuru halkı,
Geçen bi yerlerde okudum Hamamönünde Bacchus diye bi yer varmış hoş bi yere benziyor daha önemlisi ben Hamamönüne çok yakın oturuyorum ama oraya nasıl gideceğimi anlamadım :( -efendim eskiden güzel değildi oralar gidemiyorduk, bilmiyoruz.
Tren garını mihenk alırsak, (Talatpaşa Bulvarı)bunun olduğu sokağa (Sarıkadın Sokak) bi yerden sağa sönebilmek lazım ama nerden dönülüyor ki?
yer yön konusunda da özürlüyüm, evet.

 
hamamönü zaten avuç kadar yer. o dediğiniz mekanı bilmiyorum ama hamamönü denen yerde bir hamam var. karacabey hamamı. hamamönü de o hamanın önü zaten. hamamın tam karşısından bir sokak giriyor. orası olsa gerek. hamamın olduğu cadde ile tren garının olduğu cadde teoride aynı cadde, talatpaşa bulvarı. ama tren garı ile hamamönü arasında epey bir mesafe var.

oturduğunuz yeri söylerseniz oradan tarif edeyim. cebeci'de falan mı oturuyorsunuz?
  • kibritsuyu  (01.11.12 15:58:26 ~ 16:01:20) 
hacettepe yurtların hemen yanı


  • shotgunwoman  (11.01.15 00:25:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.