[]

Doğum Günü Hediyesi Kitap

aklıma geldi şimdi zaten daha önce de yapılmıştır eminim. sadece ön, arka kapak ve önsöz gibi kendim içine ilk sayfayı hazırlamak istiyorum. geri kalan sayfalar boş kalacak kendisi istediği gibi dolduracak ya da hatıra olarak saklayabilir. bunu internet üzerinden bastırabileceğim bir yer biliyor musunuz? ek olarak, izmitteyim var ise şehir merkezinde matbaacı gidebilirim. teşekkürler.




 
kalın kağıtlar, kaplamak için sert bir malzeme, süsleyecek bişiler bulursan bu dediğini kendin de yapabilirsin. cilt yapmak hiç zor bir iş değil. olur da imkan bulamazsan diye söylüyorum. bir de dün şunu gördüm: www.lukapu.com belki içi boş da alabilirsin.


  • kediebesi  (01.11.12 09:39:49) 
Yani bu sana harika bir fikir gibi geliyor degil mi ama bence o kadar da harika bir fikir degil. Belki de harikadir bilemiyorum. Bir baskasina sormak lazim.


  • juvee  (01.11.12 09:42:28) 
şimdi yeni moda defterler var kitap görüntüsünde.. kalın kapaklı ve sayfaları boş.o kapağı istediğiniz gibi değiştirebilirseniz, tam da istediğiniz şey oluyor sanırım..
kabalcı, alkım vb lerinde var..internetten de satışı vardır muhtemelen..

  • lambada  (01.11.12 09:46:34) 
harika bir fikir olduğunu falan iddaa etmedim, sadece uzun bir ilişki bugüne kadar alınmış bir çok hediye var bazen yaklaşan doğum günü süresi stres ile birlikte yaratıcılığı sınırlayabiliyor. manevi değeri olan, uzun süreler sonrasında açılıp bakıldığında insanı gülümseten bir hediye:) lukapu güzelmiş biraz inceleyeyim bakayım.


  • semanful  (01.11.12 10:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.