[]

çamaşır kurutma makinesi

çamaşır kurutma makinesi kullananlara birkaç sorum var:
1) bu aletin bir gider borusuyada bişeyi var mı? yoksa ben bunu alıp uygun olan bir yere kurabilir miyim?
2)siemens kullanan biri bir yerde çamaşırları çok yıpratıyor demiş. bu marka ile mi ilgilidir sizce? marka ve model önerilerine açığım


 
amerikadaki kurutma makinelerinin bi cogunun soba gibi borusu var. buhar olmus suyun diyari duman olarak atilmasi icin lazim.
evt yipratiyor gibi biraz, fakat kurutma kagidi kullanarak bu kayip minimize edilebilir gibi.
oratalama ogrenci evinde camasir asacak pek bi yer yok. zaten bi elbisenin iki gun kuramasini beklemek ayri bir facia o yuzden kurutma makinasi candir.

edit: gene okumadan yazmisim, elime sicim.
  • yirtik foto  (01.11.12 07:24:53 ~ 07:30:41) 
1) Benim kullandığımda gider yoktu alt kısmında haznesine dolduruyodu. Ara ara altını açıp suyu döküyoduk.

2) Yıpranma hayatımızın bir gerçeği. Ama 2 günde giyilmez hale de getirmiyor. Eğer inanılmaz kaliteli ürünler alıp uzun dönem aynı faydayı almak istiyorsan kullanma ama normal kıyafetleri yırtılana kadar giyerim diyorsan gayet kullanılabilir.
  • onexey  (01.11.12 07:28:05) 
1. yeni modeller bacasiz. suyu biriktirme kabina dolduruyor. burayi kurutma sonrasi bosaltmaniz gerekiyor. uzunca cekmece gibi bir yer. bu sebepten elektrik prizi olan uygun heryere kurulabilir. hatta camasir makinesinin uzerine bile montaji yapilabiliyor (ben oyle kullaniyorum).

2. kurutma makinesi urunlerin kullanma talimatina uyuldugu surece herhangi bir sorun cikarmaz. hatta cogu zaman sadece kuru temizleme yazan urunlerde bile sorun yaratmiyor ancak bu durumda elinizdeki modelin kirisiklik onleme ve hassas gibi ozellikleri olmasi lazim.

sozu edilen cihazda budur: WT46W562TR IQ 700

www.siemens-home.com
  • helenart  (01.11.12 08:37:05) 
bizimki sadece fişe takılıyor, kendi içindeki haznesinde biriktiriyor suyu, işlem sonrası bu tepsiyi çıkartıp döküyorsunuz,modelden modele değişiyor sanırım tesisat gereksinimi.En çok dikkat edilmesi gereken konu alım sırasında enerji sınıfı, elektrik faturanız acıtmasın istiyorsanız A sınıfından daha tasarruflu olan modellere doğru rotanızı çevirmeniz gerekiyor. Ben Bosch aldım memnunum, yıpratma sorunu hepsinde var ama abartıldığı kadar değil, yine de giyeceklerin ömrünü kısaltıyor.


  • sannora  (01.11.12 08:42:19) 
diğer markalar nasıl bilmem ama bosch markada gider yok. aynen sizlerin yazdığı gibi bir hazne var ve orası temizleniyor hepsi bu. önümüzdeki hafta bosch %40 indirim yapacakmış kurutma makinelerinde. benim gibi almak isteyenlere duyrulur. kışın çamaşır çilesine son :)


  • şaşkın  (03.11.12 21:14:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.