[]

Bir web sayfası için tasarım önerisi

Merhaba. Bir müşterim için web sayfası yapacağız.

Sade, temiz bir şey olsun istiyoruz. Yalnız firmanın sadece 2 ürünü var.

Benden istedikleri ve bekledikleri şey bir web sayfasını ikiye bölüp solda bir logo ve link ile o içeriğe ulaşım, sağda da diğer ürünle ilgili.

Ama ben açıkçası bu tip bir tasarım yapmak istemiyorum. Modern tasarım istiyorum. Flash kullanmayacağım için dinamik css kullanılacak.

Bana sadece 2 ürünü olan bir firmanın nasıl bir tasarım uygulayacağı konusunda biraz fikir verebilir misiniz?

Teşekkürler.

 
musterinin dedigini yap. eger musterinin istedigini yapmazsan, oturup atom parcalasan da yaranamazsin.

cok cirkin gorunurse de altina imzani atmazsin.
  • tdl  (01.11.12 02:52:01) 
Anlıyorum idealistsin güzel bişeyler ortaya çıkarmak istiyorsun ama sikleme. Yoksa süper bir tasarım yaparsın logoyu bi tık büyüttürürler, renkleri tuttuğu takımın renklerine çevirtirler. hava durumu,döviz, son haberler koydururlar sonunda sen utanırsın buna zaman harcadım demeye. Sanatkar olma zanaatkar ol. Amacın yaratıcılık değil bir an önce paranı almak ve bi daha suratlarını görmemek olsun.

Orospu ol müdür orospu ol, yoksa daha hunhar siker orospu çocukları.
  • lpgli tosbaga  (01.11.12 03:23:58) 
bence de müşterinin dediğini yap. senin anlatımınla aklımda güzel bir fikir oluştu hatta. tam ortada iki büyük grafik yer alacak. ancak resimler bildiğin dikdörtgen dörünümlü olmayacak. efektli bir şeyler olsun. yansımalı da olabilir. resmin normal görünümü silik ya da siyah-beyaz olur, mouse ile üzerine gelince renklenir. tıklayınca içeriğe yönlendirir. css değil html kullanarak da yapabilirsin. hem basit hem de sade olur.


  • himmet dayi  (01.11.12 07:38:29) 
yalnız logoyu biraz büyütelim


  • public static function  (01.11.12 11:31:34) 
Çok haklısınız. Hiç html5 filan kasmayayım o halde ben. Yapayım sade bir html site gitsin. Yemişim database'i, javascript'i... CSS başından fazla...

İnşallah kaşınmam ve bu fikrimden dönmem.

Teşekkürler
  • Sellim  (01.11.12 17:17:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.