[]

hsbc kredi kartı

ben buna başvurdum, avantage card. öğrenci olduğum halde öğrenci olmayanına başvurdum limit yüksek olacağı için. 1000 tl faizsiz kredi varmış.
merak ettiğim bişey var.

1) kredi kartı extre faizi diye bişey mi var. borcunu her ay düzenli ödesen bile her ay faiz mi alıyo bu banka? her ay 18 lira kesiyo diye duydum?
maximumda, cardfinans da böyle bişey yok mesela.

2) herhangi bir olumsuz, kötü sürpriz yaşar mıyım bu anlattığım gibi? yıllık kart ücreti meselesini biliyorum onun haricinde başka ne gibi problem yaşarım? ona göre alayım. cardfinans, maximum üniversiteli nde hiç yaşamadım problem bunda olur mu acaba? teşekkürler.

 
yok aga faizssizde para almıyorlar ben aldım çünkü ama çok açılma:) kredi kartını ilk soktugunda atm ye karsına ekran çıkar 1000 tl krediniz diye kabul et 1000 tl 12 taksitle elinde:)


  • para var huzur yok  (31.10.12 22:14:11) 
düzgün kullan bir şey olmaz. 1 senedir falan HSCB ile çalışıyorum


  • rosencruz  (31.10.12 22:32:10) 
bahsettiğin aylık kart ücreti fln sanırım finansbankın bir kartında var. Fleximiydi neydi.

HSBC nin kredi kartlarında kredi kartı ücreti dışında herhangi bir ek ücret ödemezsin. Tabi borcunu zamanında ödediğin sürece.
  • halilibo  (31.10.12 22:36:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.