[]

Leyla ile Mecnun acemisi

Sevgili İsmail Abiler;

Leyla ile Mecnun un methini çok duymuş ve şuan yeni sezonunun ilk bölümlerini yakalayan biri olarak kafamda soru işaretleri var.

1. Dizi tam olarak nerede geçiyor?
2. Sürekli gittikleri deniz kenarında camekanlı mekan neresi?
3- Erdal Bakkal ın eşi zombi mi? Neden gözaltları kapkara, ne olmuş?Bir de yanında yine benzer tipte bir kadın var o kim?Neden altyazılı konuşuyor?
4- Mecnun un annesi nerede/ne oldu?
5- Ezgi Asaroğlu oynuyor-diziden çıkarıldı diye duymuştum. Melis Birkan a nasıl bağlandı? Leylalar sürekli değişiyor, Mecnun hep sabit mi kalıyor? Buradan da bir mesaj mı çıkarmalıyız?:)

Aydınlatırsanız gelecek bölümlere daha güvenli bakabilirim:)

Ya da en iyisi en başından izle derseniz de kabulum, ama 60 küsür bölüm yaa can mı dayanır..

 
en baştan izle, zaten günde 1 bölüm izleyeyim diye açar, haftasonları 4-5 bölüme kadar gider 2 haftada sezonu yakalarsın, spoilera hiç gerek yok :)


  • gudumlu anne terligi  (31.10.12 19:27:03) 
1- kirecburnu
2- kirecburnu sahilde bir mekan, adini unuttum :(
3- degil, o yegeni diye hatirliyorum.
4- almanyaya gitti
5- mecnun hep sabit, leylalar degisiyor iste...
  • fakyoras  (31.10.12 19:39:36) 
bilen bi arkadaşınla birlikte izle ya da izlerken mesajlaşın yazışın vs


  • nıç  (31.10.12 19:48:04) 
1- Kireçburnu
2- İstanbullu değilim bilmiyorum
3- Zombi değil ama korkunçlu bi ailesi var yanındaki de yeğeni leyla öyle konuşmasının sebebi absürdlük
4- Diziden ayrıldı, senaryoda ise almanyaya gitti gıyabında iskenderi boşadı
5- İlk başta hikaye mecnunun leylaya ulaşma hikayesiydi, şimdi mecnunun leylasını bulma hikayesi oldu. Bir leyla var mecnun için ama o leyla hangisi?

Baştan izle ben şimdiki bölümleri sadece can sıkıntısından izliyorum ilk sezonunu 1 haftada izlemiştim daha bu haftaki bölümü izlemedim
  • lpgli tosbaga  (31.10.12 20:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.