[]

Ekşi yazarlarının zeka ortalaması?

beta.eksisozluk.com

şu başlığa ciddi ciddi cevap yetiştiriyorlar ya. hakikaten merak ettim, iq ortalaması falan nedir? 70 civarında geziniyor diye düşünüyorum.

bi ara da, sürü psikolojisi entryleri vard. "x aslan ise yzürafadır, x aslan ise y gergedandır, x aslan ise y kartaldır" gibi.

moderasyonun zihinsel engelli yazarları toptan atabilmek için açtığını ve oluşturduğunu düşünüyordum bu muhabbetleri de, durum öyle de değil.

 
sen bu soruyu sorduguna göre senin iq da merak edilesi.

1. ekşi sözlük ne zamandır yüksek iq, analiz orgazmatörü, kendini aşmış insan topluluğu oldu?

2. ssg modlar yönetim ne zaman trollere, mal başlıklara vs vs hayır dedi? modlar rest çekti aman ne oldu?

3. ekşi sözlük'te ne zaman yazar atma kriteri kalite oldu? ssg sayfa dönsün reklam gelsin gerisi hikaye.

4. ciddi ciddi (bir sürü ciddi) ekşi sözlük'ten zeka karizma topluma katkı kişisel gelişim falan bekliyorsan, yazık sana.

sabah akşam evlilik programları izleyip eleştirenler gibi. izle gül izle vakit geçir eğlen falan ama eleştirme, çünkü: "NE BEKLİYORSUN arkadaşım ne bekliyorsun?"
  • ayemverihat  (31.10.12 17:18:58 ~ 17:21:44) 
al işte bir tanesi de burda :)


  • kameramotor  (31.10.12 17:20:48) 
5. kafadan herhangi bir başlık aç. paris seks para futbol coca cola armut erken boşalmak bilgisayar opera ... aklına ne gelirse.

ne zaman süper karizmatik yazılar vardı? mal mal yorumlar saçma muhabbetler her zaman vardı.

bir tanesi burada falan değil. ben sana ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun.

bu sözlük hep böyle idi. sen YENİ KEŞFEDİYORSAN yazık sana.
  • ayemverihat  (31.10.12 17:21:28) 
çok gerzek insanlar var doğru diyorsun ama yapacak bir şey yok. insanlar böyle. biri gelip atıyorum "solcu kızların dübürlerinin aşırı geniş olması", "sağcıların rörerö olması" diye başlık açıyor, bizim mallar da gelip ciddi ciddi, makale yazar gibi koca bir sayfa yazı yazıyor. gazetelerin internet sitelerinde dandik yorumlar yapan insanlar sözlüklere kaydı artık. her şeye yorum yapma ihtiyacı hissettikleri gibi, ironi ile gerçeği, troll başlık ile ciddi başlığı ayıramıyorlar. gayet gayrıciddi bir entrinin içine gidip "arjantince" kelimesini yazıyorsun, adam "arjantince diye bir dil yok" diye ciddi ciddi mesaj atıyor. hadi canım?! :S
ben insanların saçma başlıklar(kime göre?) açmalarından ziyade gidip böyle üşenmeden laf yetiştirmeye çalışmalarına uyuz oluyorum, bir yandan da hayretle izliyorum.

edit: sözlük çok bozdu demiyorum yanlış anlaşılmasın. arkadaşların da dediği gibi sözlük hep böyleydi. popülasyon artınca bu tipler göze daha çok batmaya başladı sadece.
  • trinitrotoluen  (31.10.12 17:31:39 ~ 17:47:28) 
@trinity aynen bro, eskiden airlangga'ya bayılıyordum, başlıklarına bir sürü aynştayn topluyordu. şimdi de gok yeleli bozkurt iiyidr :)


  • kameramotor  (31.10.12 17:35:30) 
anlamakta sıkıntı çektiğiniz şey de: bu durum YENİ BİR DURUM değil. bu hep böyle idi.

al sana 2003'ten bir başlık

(bkz: ssgsever)

altındaki yorumlara bak? ee?

zaten başlığı açan da huzursuz. penisinin fotosunu koymuştu zamanında vs vs. ssgsever başlığını veya huzursuzun çükü mevzusunu da eleştirmiyorum zaten sözlük beklentim bu, sözlük boş beleş geyik - taşak yeri işte. ciddi güzel anlamlı yazı yüzde 0.1 varsa ne ala. ve dahası: şu an birisi bu başlığı açsa veya penisini koysa ohoo..

yani anlamayanlar için son kez:

sözlük hep böyle idi. ok ? buna şaşırana hayret edene çok farklı beklentilerle gelene yazık.
  • ayemverihat  (31.10.12 17:44:22) 
70 gibi bişey ölçüyorum ben


  • esenboga  (31.10.12 18:37:24) 
Askeri ücretten bi haber insan sçylemmndandaşkld..

lan pardon uyanamadım mevzuya.

iq 12.5 felan
  • juliannnnn  (31.10.12 19:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.