[]

fırında hamsi

fırına hamsi sürücem. hayvan gibi açım. ilk defa balık yapıcam. hamsilerin tane tane olması için ne yapsam? böyle birbirine geçmesinler istiyorum. yağ falan kullanıcam mı? mala anlatır gibi bi' anlatıverin, oktay ustalar.




 
www.meltemmutfakta.com
bence bu güzel olur:)

  • crimsonlady  (31.10.12 16:59:40) 
sen onu gel tavada yap?daha mis.


  • chemnil  (31.10.12 17:01:26) 
@crimsonlady,
aşçılık kariyerimin ilerleyen dönemlerinde olur tabii, neden olmasın :) mısır unum falan yok. öğrenci evi olarak düşünün.

  • henrychinaski  (31.10.12 17:04:47) 
@chemnil

sanki fırın daha zahmetsiz olur? içine atarım, periyodik aralıklarla camından gıptayla seyreder, pişince alırım. diğer türlü una falan bulamak gerekiyor sanırım. uğraştırmayın arkadaş beni.
  • henrychinaski  (31.10.12 17:07:15) 
o zaman birazcık yağla hamsileri, beyaz un varsa ekle yoksa sadece tuz ekleyip kızart fırında.


  • crimsonlady  (31.10.12 17:09:39) 
samsunda yaşarken çok yapardık.unlama gerek yok.azıcık zeytinyağı gezdirip damak tadına göre pulbiber,kimyon,tuz eklemen yeterli.yağlı kağıt varsa kullanabilirsin.hadi afiyet olsun!


  • artemiss  (31.10.12 17:29:39 ~ 17:31:02) 
tereyağına aban derim. harika olur. tepsinin üzerinide alüminyum folyo ile kapat. mis


  • kisa  (31.10.12 17:36:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.