[]

Fiat fiorino dizel otomatik hakkında

Arkadaslar acaba Fiorino dizel dualogic kullanan, bu araç daha dogrusu şanziman hakkında bilgisi olan var mi? Almayi düşünüyorum ama yüksek torklu bu araçla yarı otomatik sanzimanin uyumu konusunda çekincelerim var. Tecrübe eden varsa ve bilgisini paylaşırsa çok memnun olurum.




 
arkadaşımda var, ben de kullanıyorum ara ara.. hiçbir sıkıntısı yok, oldukça başarılı motor ve şanzıman kombinasyonu.. Vites geçişleri yumuşak, tork dağılımı gayet iyi, dişli aralıkları yeterli düzeyde, boğulma tıkanma yapmıyor. hızlanması biraz düşük (tabii ki sınıfına göre ortalama diyebiliriz).
tek sıkıntısı van araç olarak geçiyor ve trafikte hız sınırlamaları bineklere göre daha düşük. hususi olarak kullanıyor olsanız bile buna dikkat edin..

  • Lekter  (31.10.12 11:39:42) 
yokuşta geri kaçınca ona otomatik vites denilmiyo haliyle.


  • am  (31.10.12 12:05:40) 
Başlıkta otomatik dedim ama mesajda yarı otomatik yazıyor :) tam otomatik degil, o yüzden geri kaçırır evet. Hillholder da var araçta, o sorun degil. Forumlara bakıyorum, memnun olanlar cogunlukta ama kimisinde arıza çıkarmış ve servisler kullanıcı hatası diyerek bol sıfırli faturalar cikarmislar. İnsan korkuyor haliyle. Düşük hız sınırına tabi olması çok dert degil, zaten hep 100le gidiyorum ekonomi acısından. Bunda da 90+9'la gidebileceğim maksimum.

Başka kullanan, fikri olan var mi?
  • orient blue  (31.10.12 13:18:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.