[]

Film önerileri (bolca)

ameliyat olucam. dolayısıyla birkaç gün full odaya hapis olacağım. bu süreçte film izleyeyim bol bol.

fazla aksiyonlu film sevmem. aksiyon diyebileceğimiz bir tek snatch, sherlock vb. tarzda filmleri seviyorum. (bir de içerideki düşman mı ne vardı soygun filmi, pek aksiyon değildi gerçi)

son bilgiler: en sevdiğim film the fall, son izleyip de beğendiğim film the road. benjamin buttondır, prestige'dir bu tip filmleri seviyorum yani.

aklınızda bir şeyler oluşmuştur herhalde tavsiyeleriniz çok değerli :)

edit: beğenmediğim ama ilgiyle izlediğim film the fountain :)

 
aslında dizi en iyisi. izleyip beğendiğin dizileri söyle ona göre tavsiyede bulunayım. fringe falan alır götürür seni..


  • iki arada bir derede  (31.10.12 10:25:36) 
öncelikle geçmiş olsun

korku filmleri
www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com

komedi
www.eksiduyuru.com

benim tavsiyelerim
big fish, the boys are back, trick r treat, the perfect host, intouchables, rec, rec2, the raid redemption (izlediğim en güzel aksiyon filmi), the cabin in the woods, the secret in their eyes, project x, the change up(crazy stupid love tarzı), safe house, paper man, john carter, drive, 21 jump street (çok güzel çerez film), Chronicle 2012, contraband, man on a ledge, shame, the girl with the dragon tattoo, the divide, the descendants, hugo, Y tu mamá también, how to train your dragon, juno, warrior, never let me go, celda 211, moon, another year, biutiful, fantastic mr fox, the ides of march, shutter island, lars and the real girl, the help, adventureland, hard candy, Los cronocrímenes, fish tank, hot fuzz, cashback, Última Parada 174, up in the air, stranger than fiction, running scared, blue valentine, the party (1968)
  • [silinmiş]  (31.10.12 10:28:40 ~ 10:29:41) 
@iki arada, diziye başlamak istemiyorum yav. zaten breaking bad'den sonra hiçbiri sarmıyor, dexter'ın bile yeni bölümlrini izlemez oldum


  • kameramotor  (31.10.12 10:34:26) 
geçmiş olsun,
www.filimadami.com bu listeye bi göz gezdirmenizi tavsiye ediyorum. 41 tane film var en sevdiklerimden. eminim içlerinden en az 3-5 tanesini seversiniz.

bir de kitap da okuyabilirsiniz bence. mesela geçen hafta çıkan, Hacker'ın Aklı kitabı çok popüler.
  • hjarteblod  (31.10.12 10:37:09) 
a beautiful mind. benim en sevdiğim film.


  • vedatchilipeppers  (31.10.12 10:38:00) 
@hjarteblod game of thrones'un 4. kitabını okuyacağım da yarın çıkıyormuş, siparişi verdim de kitap gelene kadar ben ayaklanırım heralde :)


  • kameramotor  (31.10.12 10:44:14) 
hafız hala başlamadıysan,

leyla ile mecnun öneririm. youtube'dan izleyebilir ya da bir chrome eklentisi kullanarak indirebilirsin.
  • saygilarefendim  (31.10.12 11:12:10) 
geçmiş olsun;
Anonymous (2011),
Black Swan (2010),
Milk (2008),
Into the Wild (2007),
The Black Dahlia (2006),
Insomnia (2002),
Suspiria (1977),
Dog Day Afternoon (1975),
Vertigo (1958)
  • ramagic  (31.10.12 11:52:48) 
(bkz: memento)


  • wayne  (31.10.12 21:10:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.