[]

samsung galaxy ace 5830i

bi milyon kez sorulmuştur belki bilmiyorum ama telefon manyağı biri olmamama rağmen bu telefon beni katil edicek o değil masum birinden alıvericem hıncımı.

şimdi ahali benim telefonla ilgili hafıza kartının sürekli bozuk demesi, işte belleğin zayıf kalıp yavaş çalışması ağır komut alması gibi problemlerim var ama alıştım ben onlara. ama şu an katiyen kabul edilemeyecek bi sıkıntım var o da benim avea'dan mı yoksa telefondan mı kaynaklanıyo bilmiyorum.

telefon durduk yerde resmen çekmiyo. bildiğin çekmiyo ama ne aranabiliyorum ne arayabiliyorum ve bu taksim meydanında bile cereyan edebiliyo. çekmemesi mümkün değil ve bu birden bire şarjı falan varken bi sebep yokken oluyo yani.

sıkıntı telefondan derseniz aldığım yere götürüp atıcam telefonu yok avea'dan derseniz- ki diyen oldu- hattımı değiştiricem . çünkü bunu telefona en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda yapıyo ve ne yapsam düzelmiyo. kapatıp açmam hiçbir işe yaramıyo. tek çare mal mal beklemek.

neyse öyle işte sevgili duruyu ahalisi içimi de döktüm bu arada..
nedir telefonun sıkıntısı kısaca..?

 
aynı telefon, aynı operatörü kullanıyorum.

1 ay önce sabiha gökçen'e gittim. orada interneti çekmemeye başladı. birkaç dakika sonra tamamen çekmedi telefon. kapattım, bir daha açamadım. half brick mi ne olmuş. neyse, daha sonra odin ile kendi romunu tekrar yükledim ve düzeldi.

bu olaydan 1 hafta sonra yine sabiha gökçen sınırlarına girdim ve yine her türlü işlevi durdu telefonun. bu sefer bozulmadı ama. kapattım, açtım ve havaalanından çıktıktan sonra düzeldi.

bugün atatürk havalimanındaydım. interneti çekmemeye başladı birden. daha sonra sinyal de gitti. eve geleseye kadar da böyleydi. wifi'ye bağlandı ama evde. sonra kapadım açtım telefonu ve düzeldi.

çok ilginç ki sadece istanbuldaki havaalanlarına gittiğimde karşılaşıyorum ben de bu problemle. sebepsiz yere çekmemek falan.. kapatıp açınca düzeliyor ama.
  • tormentorius  (31.10.12 00:19:11) 
son kurduğun uygulamalara bak. benim ağzıma sıçmıştı kurduğum bi uygulama.(ne olduğunu bilmiyorum, bulamadım) günlerce telefon açılır açılmaz kapanıyordu (konuşma yani) sonra factory reset yapıp son bir kaç uygulamayı kurmadan recovery yaptım. sorun kalmadı. ama günlerce insanlarla en fazla 3 saniye konuşabildim ki turkcell kullanıyorum. çok fenaydı.


  • ben smyrna  (31.10.12 00:19:35 ~ 00:20:11) 
o zaman ben hiç avea'ya bok atmadan telefonu aldığım yere götürüyorum. çünkü zaten bu tarz işlerden pek anlayan bi adam değilim.custom rom falan demişsiniz onun ne olduğunu bile bilmiyorum..keşke almayaymışım ama ben de :(( teşekkür ederim cevap veren herkese..


  • shineonyoucrazydiamond  (31.10.12 00:41:54) 
avea'dan. bende de oluyor, avea'dan bu yüzden nefret ediyorum ama ucuz işte...


  • cagdas donem kuramcisi  (31.10.12 00:43:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.