[]

telefonun dinlendiği nasıl anlaşılır?

önemsiz biriyim.
ancak telefon dinlenmesi ile ilgili her türlü hurafelerin belirtilerine sahibim. (karşı tarafın sesinin yankılanması, arada değişik sesler, benim sesimin yankılanması, arada sırada ulaşılamam vs..)

şaka maka bunu anlamanın bir yolu var mıdır?

 
yoktur, hurafedir
analog hatlar kalmış olsaydı belki ama dijital hatlarda öyle yankı falan olmaz

  • kisa  (30.10.12 21:11:56) 
beni kim neden dinlesin sorusunu kendine sor sonra mantıklı bir cevap alırsan dinleniyor olabilirsin. ama yankı işi filan yalan. işin uzmanından


  • entryden sarfinazar  (30.10.12 21:14:37) 
Biz böyle bişi kullanıyoz şirket içinde www.youtube.com


  • lpgli tosbaga  (30.10.12 21:24:26) 
yankılanma, değişik sesler falan, dijital yayının dinleniyor olduğu belirtisi değildir. kisa'nın dediği gibi analog hatlarda bir ihtimal.

seni dinliyor olsalar ruhun duymaz, belirti bulamazsın. cem uzan dinlendi, adamın gsm şirketi var, düşün.
  • harzem  (30.10.12 21:38:49) 
önceleri bi tanıdığım vodafone hattının sabit hatlardan arandığında yankılanma duyduğunu söylüyordu, sonra vodafone'u arayıp bi işlem yaptırmış artık çok nadir oluyormuş.


  • gudumlu anne terligi  (30.10.12 21:49:38 ~ 21:49:56) 
kendi sesini tekrar duyuyorsan dinleniyordur. %100 kesin bilgi.


  • bass solo take one  (30.10.12 21:57:55) 
kendi sesini tekrar duyuyorsan karşındakinin ahize sesi yüksek ayarlıdır. benimle konuşanlar kendini duyuyor, "in-call volume"ü düşürdüğüm zaman duymuyorlar.


  • harzem  (30.10.12 22:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.