[]

okuyucuyu rahatsız eder mi

filmadlari.blogspot.com

soru başlıkta


 
ne okuyucuyu rahatsız eder mi?
o değil de bütün film tanıtımları "filmimiz ... ile başlar" ve "adının ... olduğunu öğrendiğimiz.." diye başlıyor.

  • halanne  (30.10.12 12:54:40) 
çok sikko. yazıları yazan her kimse kitap okumadığı belli oluyor. bence yapacak daha iyi şeyler bulmalı.


  • iki arada bir derede  (30.10.12 14:08:05) 
ayriyetten yeter artık gına geldi paso yok şu olur mu bu şu olur mu diye üstü kapalı başlıklar açıp blogunu linkliyorsun. biz de olmamış diyoruz.


  • madyb  (30.10.12 14:21:10) 
filmi izlerken rahatsız olmayacaksa okumaktan da rahatsız olmayacaktır. ama gene de +18 uyarısı vermek iyi olabilir.

ayrıca önceki duyurularında da belirttiğim gibi bir filmi bu kadar detaylı özetlemeye gerek yok. filmi izleyeceksem zaten özetini (ki özet bile değil, her sahneyi anlatıyosun) okumam. filmi izlediysem de zaten ne olduğunu biliyorum, niye bi de özetini okuyayım. başka bir duyurunda güzel bi cevap vardı. anahtar kelimelerle arama yapıp "ismi hatırlanamayan filmler" olarak yeni bir format verebilirisn.
  • halanne  (30.10.12 15:22:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.