[]

askerlik tecil - hangi şubeden yaptırmalı?

benim kütüğüm beyoğlu'nda gözükmekte. o yüzden oradan yapmam öneriliyor ancak bu önerinin kaynağı nedir? gidince sıra beklemez miyim mesela? bir de zamanım olmadığı için şimdiye kadar yaptıramadım ve yarın son bildiğim kadarıyla. ne kadar zamanımı alır beyoğlu'nda yaptırmaya gitsem (halıcıoğlu'nda tabi şube)

ayrıca vesikalığımda sakal mevcut. eski duyurulardan birinde sakallı fotoğraf sorun çıkarır demişler. ne kadar sorun çıkar?


 
halıcıoğlu beyoğlu şubesinde yaparlar. il dışı daha çok sıra bekler diyorlardı ama ben 23'ünde gittim. kimse yoktu hallettim hemen. toplamda muayene dahil 2 saat içinde halloluyor. yoğunluk varsa süre uzayabilir.


  • japon askeri  (30.10.12 09:10:10) 
Yerli şube mantığı işliyor ama kalabalıksa çok da fark etmez. Sıra yine beklersin. Askerlikle ilgili bir iş olup da sıra beklememek pek mümkün değil sanırım. Normalde tecil işi çok uzun değil. Sağlık muayenesi olacaksan Kasımpaşa'ya falan da gitmen lazım, o kısım biraz sıkıntılı olur. O zaman bir gün gider hafif bir kalabalık da varsa. Sağlık muayenesi yoksa sabahtan hallolur.


  • salihdt  (30.10.12 09:11:41) 
peki muayeneyi önceden olabiliyor muyuz aile hekimine direkt gidip yoksa sevk kağıdı gerekiyor mu şubeden?


  • turangue  (30.10.12 09:47:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.