[]

kulak çınlaması

selam uykusuzlar,
sağ kulağımda dün gece de bu saatlerde olan bir çınlama mevcut. sanki buzdolabının rölantide çalışan sesi gibi. tam örnek doğru olmayabilir ama böyle 10 saniye geliyor, desibeli artıyor sonra birden kesiliyor 20 saniye sonra tekrar başlıyor. evet saniyeleri saydım. iki gündür olduğundan dolayı tırsıyorum. gün içinde oluyor mu bilmiyorum çünkü gürültüden duymuyorum - ki belki kulak çınlaması her an hissedilen bir şeydir ben bilmiyorum- dün bu saatte olmuştu uyutmamıştı. şimdi yeniden başladı.
çözümü yok mu ?

edit : 1 hafta önce soğuk algınlığı mevcuttu. öksürük ara ara var. burun akıntısı sık olmasa da mevcut. belirteyim istedim.

 
bende 5 yıldır sürekli çınlama var. çözümü yok. başta işkence gibi geliyor, sonra alışıyorsun. seninki bir baktın geçebilir de. ama ömrünün sonuna kadar seninle de kalabilir. kafaya takma yaşamana bak.


  • i ve been mistreated  (30.10.12 01:54:30) 
:| sıkıntılı bir durum ! :(


  • baris daima  (30.10.12 01:57:41) 
hayatta bazı şeyler, OLUYOR. bunları bir sebebe bağlayamıyorsun. bağlasan da önüne geçemiyorsun. işte bu da böyle bir şey. umarım geçer seninki. üzülme. çene ekleminde bir sorun var mı? kulaklığı yüksek sesle kullanıyor musun? gürültülü bir ortamda mı yaşıyorsun? duruma grip yahut solunum yollarındaki problemler de sebep olmuş olabilir. her halükarda geçmiş olsun. yeniden tekrarlıyorum, kafaya takma. konserlerde sahneye yakın durmamanı, kulaklıkla yüksek sesli müzik dinlememeni tavsiye ederim. hatta kulaklığı hayatından çıkar.

ayrıca durumdan rahatsızsan en kısa sürede bir kulak burun boğaz doktoruna görün.
  • i ve been mistreated  (30.10.12 02:03:24 ~ 02:05:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.