[]

ters hareket - kas zorlanması

selam sporseverler,

ben iki ay önce evde sol kol üstüne doğru uzanıp pc ile ilgilenirken, o şekilde doğrulayım istedim sol böbreğin bulunduğu bölgenin biraz arkasından yaklaşık 20 cmlik bir bölge çok kasılmıştı ve ağırmıştı. sonra 1 haftaya geçti o ağrı. doktora gitmedim.

şimdi aynı yer tekrar nüksetti. bu sefer sandalyede yanlış oturmamdan kaynaklı oldu. gece yatarken daha çok hissediyorum bu ağrıyı. gece üstüne yattığımda biraz ağrı oluyor ama işin ilginç yanı 3-4 saat sonra su içmek için uyandığımda ağrı yoktu. ama sabah uyandğımda tekrar vardı. en çok sandalyede otururken ve uzanırken hissediyorum. esneme hareketleri yaptığımda ağrı oluşmuyor. otururken sağa sola döndüğümde hissediyorum az olarak en çok uzanınca oluyor.

sizce ne yapmalıyım ?
doktora git diyecekler olacaktır, hangi doktora gitmeliyim ?
doktora gitmeden bir çözümü yok mudur ?

1 hafta içinde kilo vermek için spor salonuna başlayacağım. bu sıkıntı sorun teşkil eder mi ?

tenk yu.
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

 
nüks etmek zaten tekrar etmektir, tekrar nüks etmek anlatım bozukluğudur. neyse geçtik bunu.

sizce ne yapmalıyım ? doktora git. kt tape kullan veya.

doktora git diyecekler olacaktır, hangi doktora gitmeliyim ?
1. spor hekimi.
2. fizik tedavi.
3. ortopediye GİTME.

doktora gitmeden bir çözümü yok mudur ? kt tape dene. fastjel ağrı kesici sıcak uygulama dene. ısınıp esne.

ben de senin ve ailenin cumhuriyet bayramını kutluyorum.

edit: aslında nüks ettikten sonra tekrar nüks etse nüks etmesi tekrarladı dersen çok da hatalı olmaz ama onu söylemeye çalıştığını zannetmiyorum.
  • ayemverihat  (29.10.12 23:35:21 ~ 23:40:19) 
aynı ağrıyı ben de yaşadım. 10 gün sürdü geçmesi. ağrı kesici ve kas gevşetici sürdüm. şimdi eskisi gibi her şey. daha da nüks etmez sanırım, umarım.
geçmiş olsun. biraz sabır.

  • başka bir kullanıcı  (30.10.12 00:19:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.