[]

pantalon bolarması için ne yapmalı?

arkadaş deli oluyorum yeminle zaten zor beğenen biriyim, bi pantalon alıyorum günlerce gezdikten sonra. tmm oldu bu diyorum.

ardından 1-2 gün giyiyorum, genişleyiveriyor. bazıları dha az genişliyo bazıları neredeyse 1 beden hatta daha dafazla bolardığı oluyor.


sonra taaak ben o pantolun giymiyorum bi daha. en 250-300 tl param gitti son 2 sene bu bolarma meselesi yüzünden.

hayır anlamıyorsun da 1-2 gün giymeden.

ben mi fazla takıntılıyım diye de düşünüyorum.

neyse ne yapılmalı bu bolarma işlemi için? var mı öneriniz?

 
bi beden küçüĞünü al
bolaran pontullar içinse (bkz: kemer)

  • yarey  (29.10.12 18:44:25) 
bilader çoook pantolon satın aldım. ama yok. anladım ki türkiye'de düzgün pantolon üreteiblen hiç kimse yok.

dockers'tan zara'ya massimo dutti'ye damat tween'e kadar her yerin pantolonunu denedim. ama hiçbiri olmuyor anasını satayım. hiçbiri. milyarlar harcamışımdır düzgün bir pantolon giymek için ama hepsi 2-3 ayda pert. pull and bear'dan aldığım bi pantolonun kalıbı olmuştu habire onu giyiyorum.

bi de kot pantolonda levi's 501 mi ne var o oluyor ama onun da paçaları çok bol gelmeye başladı.

yok, yakında terziye diktiricem zaten şu pantolonları.
  • kameramotor  (29.10.12 18:52:44 ~ 18:53:09) 
aynı sorun bende de var. tam bu aradığım pantolon diyorum 2 gün sonra pantolon her açıdan genişliyor.

yani sadece kemerlik bir bolluk değil, paçalar falan her yeri bollaşıyor sevgili pratik zekalı @yarey.

yıkamak çözüm. yıpranmaması için tersinden ve soğuk suda yıka. ilk günkü gibi oluyor, ancak geçici bir çözüm. 2 gün giydikten sonra tekrar bollaşıyor.
  • iki arada bir derede  (29.10.12 18:56:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.