[]

İnternet kopma sorunu

eskiden airties rt-205 im var idi. 2-3 saatte bi PPP ışığı sönerdi. resetlerdim düzelirdi. sonra resetleye resetleye yandı modemin kabloları sanırım, açılmadı bi daha.
neyse geçtiğimiz gün air5340 aldım yine airtiesdan yepyeni umutlarla. bunda internet daha sık gitmeye başladı(özellikle video yüklenirken, torrentten bir şeyler çekerken yani hızı zorladığımda)
bunda PPP ışığı olmadığı için hiçbir ışık sönmüyor. ama net gitmiş oluyor. resetleyince düzeliyor yine.
sorun nerdedir telefon hattında mı telefonda mı nerde :(
teşekkürler şimdiden

 
splitter'ı değiştir belki çözüm olur.


  • mor.inek  (28.10.12 22:50:34) 
denedim hocam düzelmedi maalesef


  • thenis  (28.10.12 22:54:42) 
modemin takili oldugu fise yeterli guc gelmiyor olabilir. atiyorum modem ile klimayi ayni yere baglayip klimayi calistirirsaniz butun gucu klima ceker ve modeme de guc lazim oldugunda kendini resetler.


  • mr.goodcat  (28.10.12 23:23:15) 
modem açıp kapamak ip nosunu değiştiriyordu ttnet te falan, chrome da stealthy diye bir uzantı var, tek tıkla ip değiştiriyor, sorunun düzelmezsede belki modem aç kapa dan kurtulursun


  • hasmetizm  (28.10.12 23:26:29) 
Ttneti ara hattini resetlettir. Kesin cozum. Ciddiyim.


  • she was my baby  (29.10.12 01:53:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.