[]

nasıl para kazanıyorsunuz ?

nasıl para kazanıyorsunuz ? özellikle öğrenci olup ek işlerle para kazanabilen arkadaşlar nasıl para kazanıyorsunuz ?




 
yazın kurumsal firmalarda çalışıp istifa ediyorum, okul zamanı ise özel ders veriyorum.


  • free bird  (28.10.12 15:52:30) 
ben ögrenciyken istanbulda ajans islerinde calisiyordum, kongre toplanti vs islerle ev kirasi haric kendi kendimi gecindirdim böyle 3-4 sene. bir arkadasim da starbucks ta calisti 1-2 sene, sonra da ikea da, saatleri esnekti okuluyla ayarlayabildi,o da gecinebiliyordu aldigi parayla.


  • kimse  (28.10.12 15:55:17) 
öğrenci değilim ancak sana önerebileceğim birkaç yöntem var.

en başta part-time bir iş bulup çalışabilirsin. bana uymaz dersen evinde oturup para kazanabileceğin işlerde mevcut. makale yazıp satabilirsin, dizi, film, haber, oyun, bilgi paylaşımı sitelerinde editörlük yapabilirsin, forum ve blog postçuluğu yapabilirsin. webmaster sitelerine üye olup gerekli bölümleri okuyarak bilgi edinebilirsin. örnek: www.r10.net

bunun dışında toptancılardan (çin vb.) ucuza mal alıp sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerde üzerine kar koyup satabilirsin. ancak fatura kesmeden bu işi yapman kötü sonuçlar doğurabilir.
  • guest  (28.10.12 15:58:11 ~ 15:58:58) 
zengin hatun bulup takıl işte


  • radikalherif  (28.10.12 16:03:43) 
al sat yapıyorum. öğrenciyim. iyi para bırakıyor.


  • klassno  (28.10.12 16:06:29) 
Öğrenciyken önce ders verdim, sonra çeviri yapmaya başladım, sonra freelance web tasarımı, sonra web programcılığı zaten en sonuncusu işim oldu.


  • lpgli tosbaga  (28.10.12 16:17:05) 
öğrenciyim, benim için gayet rahat olan 3 ayrı ek işten her ay net 1050 tl kazanıyorum. evimden bir yere çıkıyor muyum? hayır. elhamdüllillah. yetmez ama evet. arada bir de aile gönderirsen değme keyfime, taşaklarımı yaya yaya yaşıyorum. gerçi çok da yayamıyorum yakın zamanda daha senesi dolmamış sıfır arabamı satmak zorunda kaldım ödemeler ağır gelince :( :)))

nasıl kazandığımı sana söyleyemem çünkü benimki üsütn yeteneklerime dayanan özel bir durum ve senin bu noktaya gelebilmen için en azından birkaç yılını vermen gerekir ki o zamana kadar okulun biter.

biraz motive olman için sana başarılarımdan bahsettim.

not: yahudilere her zaman oturdukları yerden iyi para kazandıkları için takdirle bakmışımdır. belki de bu sayede ben de oturduğum yerden bir öğrenci için çok iyi sayılabilecek para kazanıyorum. çok rahatım lan :) ama şu şan kursuna gitmiycem, vazgeçtim ondan, o kadar da rahat değilim.
  • donsuzum  (28.10.12 17:51:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.