[]

wifi'lı tablete whatsapp

Arkadaşlar merhaba
sim kart takılamayan galaxy s wifi 5.0 var bende,
internette nasıl whatsapp yükleneceğine dair bir ton şey var ama bir türlü beceremedim. var mı bilen?
-bir yöntemde rootlu android telefonun varsa olurdiyorlar. titanium back up proyu kurup telefona, whatsapp in yedeklemesini alıyormuşsun. internete onu da koymamışlar hiç, biri alıp koyaydı o da olurdu.

 
  • neira  (28.10.12 12:25:52) 
  • kisa  (28.10.12 12:31:50) 
whatsapp ve benzeri programlar /tango/Viber telefon numarası doğrulaması istiyor ama bu çok zor değil. telefon numarasını yazıyorsun 5 dakika boyunca bekliyor, mesajı otomatik olarak algılamadığını düşünüp sana soruyor girmen için gönderdiği kodu.

@cokacayipbisey beni de alacak misin ise? cok zor degil zira dedigin sey. (ben yaptim oldu)
  • cevab veremedi  (28.10.12 12:32:51) 
donanımhaber'de bu tablete rom yapan bi adam var "eryiğit rom" diye, onu yükleyince tablet kendini telefon olarak görüyor ve kurabiliyorsun. Donanımhaberdeki "Galaxy s wifi 5.0" ana konusunu okumanı tavsiye ederim ;)

Ben de bu tableti kullanıyorum ama orijinal romu değiştirmedim, bana yetiyor whatsapp kullanmıyorum.

edit: buyur forum.donanimhaber.com
  • rodriguez2  (28.10.12 12:36:59 ~ 12:38:31) 
Gizmolord'ta yazan şey olmuyor bende. arkadaşımın samsung 10.1'inde demeiştik olmuştu ama aynı işlemi benimkinde yürütünce hata veriyor.


  • ikametsiz  (28.10.12 12:57:11) 
ikametsiz: abi git whatsapp'in kendi sitesine. indir apk'yı (beta bölümünden daha kolay bulursun) at tablet'e kur. sonra başka telefondaki telefon numaranı gir 5 dakika bekle. ulaşamadım mesaja diyecek, sen de diğer telefona gelen mesajdaki şifreyi gireceksin whatsapp arayüzünden. hepsi bu.


  • cevab veremedi  (28.10.12 12:59:55) 
bende aynı alet var ve whatsapp kullanıyorum kendisinde. Meticulus' rom R5 yükleynce internetten edinilen whatsapp apksi ile yükleyip kullanabiliyorsun. normalde apksini atıp yüklersen tabletler desteklenmiyor der.


  • barky  (28.10.12 13:01:08 ~ 13:01:26) 
@cevab veremedi en aşağıda barky'nin dediği oluyor, aynı şekilde başka tablete kurdum ama onlar en son modellerdi ve işte o yüzden de çalışıyordu. ama benimkine yükleyince olmuyor o.


  • ikametsiz  (28.10.12 13:03:47) 
dediğim romu yükleyip apksini atarsan çalışacak.


  • barky  (28.10.12 14:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.