[]

Masaüstü Gereçlerinden şu şöyle olsa daha iyi olurdu dediğiniz?

Masaüstü gereçleri (tableware) denen bardak,kase, tabak, tepsi, çaydanlık gibi eşyaların memnun olmadığınız detayları var mı genel olarak?

Hangisi nasıl olsa daha çok hoşunuza giderdi? Arayıp da bulamadığınız şeyler var mı? Şu olsaydı kesin alırım dediğiniz? (mesela kasiga gerek olmadan karistirilabilen bir kupa olsa alir miydiniz?)

Saklama, görüntü, kullanım her alandan önerilerinize ihtiyacım var.

Mesela fincanları kendi bünyesinde saklanabilen bir çay takımı hoşunuza gider miydi? Böyle şeyler işte :(

Proje konum için ön araştırma yapmam gerekiyor da :/

 
silah kabzası gibi elle kavranabilicek bi kahve kupası hayali kuruyodum ben bi zamanlar, varmış...


  • hope ender  (28.10.12 01:23:39) 
Kupa ısıtma naneleri var ama hepsi at sikine kelebek konmuş gibi, harbi kaliteli bi tane olsa alırdım takım olarak. En büyük sorunum cayımın, kahvemin buz gibi olması :/


  • lpgli tosbaga  (28.10.12 01:25:28) 
çay kaşığı ve çay bardak altlığında bir uyumsuzluk var. şöyle ki çayı karıştırdın, kaşığı ya tabağın içine koyacaksın, ya dış kısmına dayayacaksın. içine koyduğunda bardağı tabağa koyarken zorlanıyorsun, dış kısma dayadığında yer değiştirirken vs. sıkıntı oluyor.

tepside de şöyle bir şey var. örneği küçük bir çaydanlık ve iki bardak çayı tepsiye koyup oturma odasına götürücem. tepsiye bir de nihale koymak gerekiyor. bunların bir takım olduğunu düşünelim. tepsinin içinde demliği de koyabildiğimiz bir alan olabilir.
  • mlky lvn  (28.10.12 01:32:24) 
poşet çayı fincanda bekletince çayın tadı çok acılaşıyor. dolayısıyla çıkartmak durumunda kalıyoruz, bu sefer de her yere damlıyor ve ortalık berbat oluyor.

bu fincanda ıslanmış olan poşet çayı, hem içinde çay kalmayacak şekilde sıkabileceğimiz hem de etrafa damlatmadan çöpe atabileceğimiz bir gereç olsaydı çok güzel olurdu.

hani böyle fındık kıracağı gibi içinde sıkıştırıp çöpe götürebileceğimiz bir şey olabilir mesela bu. ya da fincan kenarlarına eklenebilecek bayrak gönderi gibi bir aparat olabilir.
  • sister blister  (28.10.12 01:32:37 ~ 01:35:25) 
bir de sallama çay içildiğinde poşetin nereye konulacağı şaşırılıyor. gerçi görmüştüm bunla ilgili bir şey yapmışlar ama..


  • mlky lvn  (28.10.12 01:33:25) 
bir de mesela geniş bir servis tabağı hayal ediyorum ben, bunun kenarında çay bardağını koymak için bir çukur olsun, çayı koyacak sehpa arayıp durmayalım. ayrıca çatalı koymak için de bir oluk olabilir. tabldottaki sistemle aynı mantık olarak ama daha kibar ve daha şık olmalı.


  • sister blister  (28.10.12 01:34:46) 
aa aklıma fikir geldi. hani rakı bardaklarında sek çizgisi falan oluyor ya çay bardaklarında da olabilir böyle bir şey. çok ihtiyaç yok ama tasarım olarak güzel olabilir. açık çay çizgisi, koyu çay çizgisi gibi.


  • mlky lvn  (28.10.12 01:36:02) 
arkadaslar cevaplar icin tesekkur ederim. cay poseti konusuna 2 sekilde cozum sunulmus hali hazirda ama ben ikisini de tercih etmezdim sanirim.

1) bence cok cirkin goruntu, icesim gelmez boyle bi mugla: www.beautifullife.info

2) digerine gore daha hos. alt kisim kuruyken mantikli ama o poset fincandan cikinca, ustune siz yine fincani koyunca fincanin altina bulasma ve haliyle ustunuze damlatma gibi ihtimalleri var: geniusbeauty.com
  • april12th  (28.10.12 02:04:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.