[]

Nar lekesi...

Ellerile nar ayıkladım siyah lekeler oldu bütün elimde çıkmıyor la bunlar napcam :(




 
limon ile ov.


  • goldentitan  (28.10.12 00:56:58) 
direk nar lekesiyle uğraşmadım ama ben eskiden(öğrencilikte festivallerde falan) geçici dövme yaptığım için ellerim hint kınası olurdu simsiyah, tırnak içlerim filan mahfolurdu. bundan kurtulmak için yöntemim çok yağlı bir el kremini ellerime ve tırnaklarıma boca edip ameliyat eldiveniyle 1-2 saat gezdikten sonra, ellerimi çok sert bir şekilde banyo lifiyle sürterek yıkamaktı. deneyin şansınızı, kapkara kınaları bile çıkarttığına göre nar lekesini de söker diye tahmin ediyorum.


  • sister blister  (28.10.12 01:21:11) 
nasıl ayıkladınız narı? uğraşmayın ayıklamakla. narı ikiye kesin, derin bir kabın üzerinde, kesik kısmı aşağı bakacak şekilde tutun, yuvarlak kısmına servis kaşığı ile tapada tupada vurun, narlar dökülür. ek bilgi.


  • kisa  (28.10.12 01:23:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.