[]

at binmek

şimdi ben ata binmek istiyorum 23 yasında bi insan olarak.profesyonel olarak değil tabii.istanbul atlı spor kulübünün kursları var arastırdıgım kadarıyla.
daha önce de polonezköyde bir yerlere gtmiştim denemek için ama gördüm ki ufacık cocuklar pıtı pıtı biniyorlar fln insan kendini kötü hissediyor=P
ben bu saatten sonra gitsem kart bi kişi olarak saçmalamış mı olurum? sonucta prof. olarak ilgilenmeyeceğim bu işle ,zevk tamamen ama binicilikle ilgili böyle bir yaş olayı var mıdır?
tesekkürler

 
at binmek kolay yahu, hic endise etme. tam gote gore dizayn eidlmis hayvan. oturunca lop diye oturuyor birbirlerine simetri super.


  • bryan fury  (11.12.08 17:14:29) 
zorluk yoktur tabii ki ama hiçbir fikrim olmadıgı için sordum ,o yuzden egitmen ve de kulüp arastırması yaptım.benim sorum daha cok yaş ile alakalıydı.küçükken daha kolay bu tarz sporlara baslamak.ham bir vücut olumsuz etkilenir diye düşündüğümden ve zaten sakat olan belimi daha fazla mahvetmemek adına idi.
benim yaslarımda binicilik ile ilgilenmeye baslamıs insanların deneyimlerini öğrenmek için.yoksa kıçımın rahatlıgı ve sıgır avlama ile ilgilenmiyorum.

  • demoniclewinsky  (11.12.08 18:12:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.