[]

Ultrabook, SSD ve Windows 8 sorusu

Merhabalar, 15 gün önce samsungun bir ultrabookunu aldım, yalnız içinde SSD yok 500 gb HDD var, şimdi ben bir SSD alsam, taksam HDDnin yerine, üzerine de 29 tl'ye windows 8 alıp sıfırdan kurmayı denesem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?




 
sanırım sıfırdan kurmak isteyince harddiskin içinde windows varmı diye kontrol ediyor.


  • delidir yakalayin  (27.10.12 19:52:25) 
önce sdd'yi takıp ona windows'u kurarsan sülalen raad olur gibi geldi bana. sonra upgrade yaparsın.


  • zazazaraeta  (27.10.12 20:02:24) 
Mevcut HDD'deki lisansı Acronis gibi bir uygulama yardımıyla SSD'ye aldığın sürece en ufak sıkıntı çıkmaz.

Tabi bu 29 liralık teklif, USB'ye ya da DVD'ye kaydetme seçeneğini de içeriyor ve sıfırdan kuruluma izin veriyor bu şekilde. Tabi böyle daha zahmetli olacaktır çünkü her koşulda yükseltme amacı olduğundan, bilgisayarda Windows 7 ister. SSD'yi taktıktan sonra Windows 7 kurup sonra kurulum gerekir. Yani en güzeli HDD'yi (lisansı) SSD'ye kopyalamak.
  • ahmetcan44  (28.10.12 01:27:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.