[]

MX Kaydı, Live Custom Domains, Uzman Sorusu

Önceden teşekkür ederim cevaplar için. Şimdi benim bir tane alan adım var, bir de hosting firmam var. Alan adımın nameserver kayıtlarını hosting firmasınınkilerle değiştirdim. Dolayısıyla yeni e-posta hesabı açarken artık hosting firmasından hallediyordum.

Ancak aşırı spam'den dolayı hotmailin custom domains hizmetini kullanayım dedim. TXT ve MX kayıtlarını değiştirdim DNS alanından. Şimdi artık hotmail.com'dan girebiliyorum, e-posta alıp gönderebiliyorum.

Sorum ise şu; ben bu hotmail.com'dan girdiğim hesaplara güvenebilir miyim? Hem şifrenin hacklenmesi gibi bir durum olabilir mi; yani benim dns alanından ya da başka bir şekilde, yoksa bu da hotmail'in serverlarında korunuyor mu? Hem de buradan alıp gönderdiğim e-postaların hosting kontrol panel şifremin hacklenmesi durumunda okunması, ortadan kaldırılması söz konusu olabilir mi?

Yani hosting firmasındaki hesabım nasıl oluyorsa hacklenmişti bir kere, e-postalarımın okunmasını istemiyorum o yüzden güvende olur muyum? Hiç teknik bilgim yok o yüzden soruyorum.

 
butun sorularinin cevabi icin google apps.

www.google.com
  • tdl  (27.10.12 19:37:44 ~ 19:38:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.