[]

tam kız tribi ama değil mi?

dayanamadım paylaşıcam; 2 senelik ilişkim var. seviyom da sevgilimi.

kız arkadaşım mesaj attı bugün, bizim şarkımızı hatırlıyor musun diye? ( zööönnkkkk ne alaka kızım ne güzel ders çalışıyodum ben)

tabi kıvırmaya çalıştım hangisini falan dedim. bu yaz söylemiştim sana dedi. iki üç tane saydım aklıma gelenleri ilşkimizde hikayesi olanları. yok bunlar değil hatırlamadın mı dedi.
yok ya hatırlayamadım ismini muhabbeti hatırlıyorum da ismini çıkaramdım neydi dedim.
boşver dedi hatırlayamdıysan hiç bizim olmamış zaten dedi( pis laf yedim, mavi ekran)

bu sefer en garanti taktik karşı atağa geçtim ben trip attım, üzdün beni akşam akşam adını söylesen hatırlıcam ama ismini bilmiyorum ki dedm.

ismini söyledi hatırlamadım tabiki de. the cure ın bi şarksıı allah çarpsın 2. kez dinleyişim. ilkini ne zaman dinledm hatırlamıyorum. evet dedim hatırladım şimdi dedim ama iş işten geçmişti tabi. tribi yediğimle kaldım.

akşam akşam iyi trip yedim demi?

 
evet, akşam akşam iyi trip yemişsin güzel kardeşim. söylenecek söz yok, samimiyetli bir "geçmiş olsun" dışında.


  • inscrutable  (27.10.12 01:12:53) 
ahahhaa ay çok güldüm ya tribe bak.
iyi trip yemişsin gerçekten, kızın trip atası varmış.

  • proculianus  (27.10.12 01:15:18) 
sami abi mod on / nasıl sizin şarkınız, sözleri mi siz yazdınız, bestesi size mi ait, yaylıları siz mi çaldınız? / sami abi mod of

birader olur ara sıra, trip ilişkinin baharatıdır, geçmiş olsun ama ne diyelim başka.
  • jir  (27.10.12 01:15:58) 
ahaha trip atıcak yer aramış gibi :D arada yaparız böyle şeyler


  • rastgele bir gun  (27.10.12 01:19:16) 
evlenince geçer;ne o soru sorar ne sen cevaplamak durumunda kalırsın.


  • chemnil  (27.10.12 01:19:16) 
kıvıramıyosunuz... onu hatırlamıyorum ama bilmemneyi çok güzel hatırlıyorum diye tatlı bi laf işi çözerdi.


  • kediebesi  (27.10.12 01:21:01) 
"allah çarpsın 2. kez dinleyişim" :)

Ona güzel bir şarkı gönder, gönlünü al bence.
  • buff  (27.10.12 01:23:04) 
@buff şarkı kesmez artık ona ya ucuz ama manevi değeri yüksek bi hediye bulmam lazım. 90lar dan kalma çocukluk dönemimize ait oyuncaklar işe yarıyor allahtan:d


  • merkezefendi  (27.10.12 01:25:51) 
geçmiş olsun ya. karşı atağın gönlümü fethetti yalnız, herkes cesaret edemez. :)


  • gzg  (27.10.12 01:38:06) 
bet sesinle şarkıyı söyle kaydet gönder.


  • lpgli tosbaga  (27.10.12 01:52:51) 
allah akıl fikir versin.


  • kirkbir  (27.10.12 01:53:37) 
sana söylemiş diye sizin şarkınız mı olmuş o ne saçma iş lan! neyse ilgiye sevgiye ihtiyacı var heralde şansını zorlama güzel şeyler söyle.


  • r_u_h  (27.10.12 02:58:19) 
bence çok tatlısınız:) ama şey saçma tabi "ben ders çalışıyorum ne şarkısı o_0" şu mu olacaktı, tam ben de onu düşünüyordum bebeğim dilimin ucunda rırırırı nımrırıım dı yaa hatırlatsana filan :) gerçi bu da taktik olurdu bak.


  • yassa leyn  (27.10.12 15:41:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.