[]

10 yillik abd vizesi almak istiyorum

abd' de okuyan bir arkadasim var ona davet mektubu yazdirayim mi yoksa hic gerek yok mu? cunku onu da arayip soruyorlarmis, arastiriyorlarmis galiba.

ogrenci degilim
kurumsal bir sirkette calisiyorum
bankada bir miktar para var
evim ve arabam yok, ailemin var.

 
konsoloslugu da bir arayin bence, boyle sorulara da cevap veriyorlar. hatta birkac kere arayin farkli kisilere sorun, daha saglam olsun.


  • rebio  (26.10.12 21:16:17) 
10 yıllık vize istemek diye bir şey yok zaten abd size turist vizesi verecekse %99 10 yıllık alırsınız sizin 1 ay istemeniz bir şeyi değiştirmez. turist vizesi almak için gerekenleri tamam yapın 1 ay vize isteyin vize alacaksanız 10 yıl kesin gibi bir şey.


  • hayvan gibi yazar  (26.10.12 21:23:40) 
5 ya da 10 sene turistik veriyorlar genelde herkese. ABD de okuyan arkadaşının davetinin sana bir faydası olmaz, oranın vatandaşı olan ya da uzun süredir ikamet eden birinin davetiye yollaması gerek.

Orada kalmayacağını ve paran olduğunu ispatlaman gerek. Ailenin evi arabası olması birşey değiştirmez, eğer yaşın 18 den küçük değilse tabi.

10 sene vize alman durumunda, yine abd ye gittiğinde sana neden geldiğini soracaklar ve ona göre giriş hakkı verecekler. Yani 10 senelik vizen var diye elini kolunu sallayarak gidip kafana göre kalamıyorsun.

Kapıdaki adam sana 2 hafta kalma hakkı verdiyse 2 haftadan fazla kalamıyorsun falan. 10 seneliğin tek esprisi sürekli vizeye başvurma olayı olmaması
  • bonjurkes  (26.10.12 21:49:59) 
bilmeyenler icin 10 yillik vize aldim gider orda 10 yil takilirim diye dusunen var o oyle degil.

6 aydan fazla kalamazsin.

giristeki gorevli herhangi bir sebepten dolayi 6 ay yerine daha az bir sure de verebilir.

vize icin de normal evraklarini gonderdikten sonra, isin gucun varsa, konsolosluga gittiginde de adamakilli suraya gidicem sukadar kalicam diye anlatirsan vizeni alirsin.
  • ocaan  (26.10.12 22:38:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.