[]

Benim başım niye dönüyor ya?

2-3 gündür aralıksız başım dönüyor.
2 gün önce, yani 24 Ekim akşamı 14 saatlik bir otobüs yolculuğu yaptım. 25 Ekim sabahı şehre vardım, 10 gibi uyuyup 4'te kalktım, 9 gibi tekrar uykum geldi, 1'de uyudum, bu sabah da 8'de uyandım. Yolculuğun bitişinden bu saate kadar sürekli başım dönüyordu. 14 saat az değil, en arkadaydım bi de sallandım, düzgün uyuyamadım falan ama 2 uyku + 1 minoset geçti üzerinden ya. İlginç de bi' şey, hiçbir şeye odaklanamıyorum, film izlicem izleyemiyorum, sıkıldım hiçbir şey yapamamaktan.
Otobüste beyin tümörü mü kaptım ne yaptım ben? Nası geçicek bu?


 
tansiyon düsüklügü, asiri yorgunluk olabilir. istirahat yaziyorum.
eczaneye gidip tansiyonuna baktir. minosetin yan etkilerinde bas dönmesi var mi diye bak, dinlendikce gecmezse doktora..
veya göz bozuklugu olabilir.
  • flmng  (26.10.12 18:25:58) 
vertigo olabilir belki


  • rock n roll  (26.10.12 18:53:09) 
kulakların tıkalıdır. kulaklarını aç.


  • ben smyrna  (26.10.12 19:00:33) 
Orta kulakta bir problem olabilir. KBB'ye gitmenizi öneririm. Geçmiş olsun...


  • marcelle  (26.10.12 19:04:20) 
vertigo diyorlar sanırım, benim de başıma gelmişti ama geçiyor sonra. beyin kendi kendine ayarlıyor denge olayını.


  • bihaber  (26.10.12 19:37:26) 
Vertigo. Betaserc diye bi ilacı var sadece onu al başka ilaç kullanma bol bol yat kafanla fazla ani hareket yapma. Devam ederse doktora git bi iki hareketi var sözlükteki bppv başlığına bi bak orda da var epey bilgi


  • esenboga  (26.10.12 21:49:47) 
Bişey varsa da zaten taa iç kulakla ilgilidir hiç boşuna kulaklarını kurcalama ulaşamazsın. Denge sistemi epey içerde


  • esenboga  (26.10.12 21:50:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.