[]

kombi sorusu

dijital göstergeli kombiyle yeni tanışmış bir aileyiz. kombiyi 40 dereceye getiriyoruz, suyu açtığımızda gösterge suyun sıcaklığını göstermeye başlıyor ve 30dan başlıyor diyelim, arta arta 60'lara kadar yükseliyor. 40'ta durması gerekmez mi? bi arıza marıza mı var kombide?

kombi baymak marka, model gerekirse şu an bilmiyorum ama bakar yazarım. üşendim şimdi.


 
İlk gösterdiği değer kalorifer sistemi için oluyor bazı kombilerde. Öyle olabilir mi?


  • heritage  (25.10.12 21:33:21) 
soruyu doğru anladıysam eğer, sanmıyorum. solda su için, sağda kalorifer için butonlar var, soldakini arttırıyorum 40'a getiriyorum. kaloriferle bir alakası yok yani yaptığımın.


  • kivanc1  (25.10.12 21:36:14) 
önce yükselip sonra istenen noktaya gelebiliyor bazen. olur yani öyle.


  • devilred  (25.10.12 21:40:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.