[]

İzmir - Giysi

arkadaşlar bi ara hep zara, massimo falan oralardan giyinirdim. ama artık buralardaki fiyatlar gözüme çok batmaya başladı. hepsini geçtim özellikle zara'nın yeni koleksiyonları bile iğrenç.

ya etrafımdaki kızlara bakıyorum, bi bostanlı pazarına gidiyorlar, bershka'dan mango'ya kadar her markanın ürünlerini 10'da bir fiyata alıp gidiyorlar.

erkekler için böyle muhabbetler yok mu?
ne bileyim ihraç fazlası ürünlerin biriktiği yerler falan? gidelim eli yüzü düzgün giysileri markası kesilmiş halde falan daha ucuza alalım?

 
kızlarınki orijinal değil. ama orijinal izlenimi veriyorsa işini görecekse sen de kemeraltı'na gidip al.


  • sen git ben geliyorum  (25.10.12 10:19:44) 
bostanlı pazarındakiler ihraç fazlası veya defolu ürünler. oradaki bir amcam benim için her çarşamba zara ve mango mallarını saklardı, ben gelince de çıkarırdı çekmecesinden ey gidim ey :) bostanlı pazarını git iyice gez. en fazla ikinci gezişinde anlarsın kiminki ihraç fazlası kiminki çakma.


  • inevitable loser  (25.10.12 12:01:57) 
@sen git hayır çakma değiller.

@inevitable ya erkekler için de benzer bir yer yok mudur?
  • kameramotor  (25.10.12 12:22:18) 
benim erkek arkadaşım gaziemir'deki outlet mağazalarını geziyordu ayda bir, oradan toparlıyordu kendine bir şeyler. hani havaalanına giderken yol boyu sıra sıra outlet'ler var ya, onlar işte. orayı da bir deneyebilirsin. bunun haricinde bilemiyorum çünkü pazarlarda erkekler için çorap, atlet vb dışında pek kıyafet satılmıyor.


  • inevitable loser  (25.10.12 21:27:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.