[]

p90x'e başlayayım mı?

Öyle çok zayıflamak gibi bir amacım yok, hepi topu 5 kilo vermek istiyorum ama asıl amaç vücudu şekillendirmek, fit olmak. Daha önce spor yapmışlığım var ama yine de 90 günlük before/after fotoğrafları bu kadar brutal olan program biraz korkuttu açıkçası.

Power 90 işimi görür mü? Onu mu yapayım, p90x mi yapayım, ne yapayım?


 
P90X yap , iyi beslen ama
olay beslenmede bitiyor şekillenmek için

  • ihan  (25.10.12 01:29:42) 
Sayi olarak tartida fazla cikmasi cok sikinti degil de, daha fit olmak istiyorum. Asil derdim o.


  • alicia_dominica  (25.10.12 01:34:20) 
demin başka bir soruya da yazdım, programın normal gidişatı p90-p90m-p90x şeklinde. direk p90x çok zorlar ben söyleyeyim. p90dan başla vücut alışsın, 3 ayda değil 8 ayda yap ama kendini sakatlama.


  • r_u_h  (25.10.12 01:51:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.