[]

yaşantınızdaki ekonomik harcamalar ve kapitalizm, sermaye sahipliği...

bir konuda farklı fikirlere ihtiyacım var. bunda ötürü üstte gördüğünüz zengin olmak, kapitalizm, sermaye gibi konularda bana fikirlerinizi yazar mısınız?
ayrıca, anlattıklarınızla bir kendi yaşantılarınıza da ihtiyacım olabilir.

bir konuda araştırma yapıyorum ve bu süreçte birbirinden farklı ekonomik sınıftaki insanlarla yakınlaştım. maksadım bir kıyas yapmak. örneğin bir erkeğin eve getirdiği asgari ücretle çalışan bir ailenin bir haftalık mutfak masrafı ile bir arkadaşımın -ünlü bir yönetmenin oğlu- günlük masraflarının eş olduğunu bir mevzuyu araştırdığım için bizatihi gördüm.

bu yüzden, burada kimlikleriniz gizliyse ve bunu paylaşmanızda sıkıntı yoksa, yaşantılarınızdaki ekonomik durumu açıkça yazarsanız sevinirim.
(örnekler: akşamları bira muhakkak içerim, bu da haftalık ortalama 90 lira masraf yapıyor / okul harçlığımı çıkartmak için hafta sonları x'te çalışıyorum, saat başı 5 lira kazanıyorum / 180.000 liralık arabaya sahibim ve aylık masrafı 5.000 lira gibisinden.)

ciddiye alıp vakit ayıran olursa, bir kişi dahi olursa, çok memnun kalacağım.

 
seks hikayelerinizi anlatın desem neler yazardınız ulan gavatlar sizi...


  • helios  (25.10.12 00:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.