[]

ilköğretim din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği

derslerin genel işlenişi ve arapça alt yapısı olmayan birinin bölümden mezun olabilme ihtimali nedir? ya da hocaların bu öğrencilere bakış açısı,eğitim dersleri,tefsir,kelam gibi derslerin zorluk derecesi...
...şimdiden gösterilen ilgiye teşekkürler...
...sizleri seviyorum...


 
arapça bilmek şart değil. zaten eğitim görürken kullanılan kelimelerin çoğuna aşinalık oluyor.

benim çalıştığım okulda gayet normal davranılıyor kendilerine. herhangi bir öğretmene olduğu gibi. yalnız kendilerinin ek ders sıkıntısı oluyor. haftalık 15 saate kadar maaş karşılığı, fazlası ek derse yazılıyor ve bazı okullarda bu ek dersleri alabilmek sıkıntı oluyor.

din kül. öğr. değilim. eğitim fakültesi mezunuyum.
  • ya ben lan neyse  (24.10.12 16:31:53 ~ 16:32:25) 
ben fen edebiyat çıkışlıyım ve bu yıl ikinci üniversitemi okumak için ilköğretim din kültürü öğretmenliğini kazandım.genel itibariyle kolay bir fakülte gibi olsa da arapça biraz sıkıntılı gözüküyor.
kpss de taban puanları gayet düşük en azından şimdilik tabii 4 yıl sonra ne olur nasıl olur bilemem ama ''okulda yöneticilik'' tahsisi ediliyor diye duydum bu bölüm mezunlarına doğru mudur?

  • yitik yosun  (24.10.12 16:41:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.