[]

Kulaklık

selamlar duyuru sakinleri.

yeni bir kulakiçi kulaklık(tam kulakiçi değil aslında,onlar rahatsız ediyor) almaya karar verdim fakat tercih yapamıyorum.

iphone 4s ile kullanacağım(apple'ın kendi kulaklığı çok kötü).

aklımda birkaç model var, bunlar arasından veya bunların dışında, yaklaşık 100 lira civarında kulaklık tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

aklımdakiler:

Urbanears Medis
Sennheiser mx 580

 
bütün seçenekler o ikisi ise tercihini sennheiserdan yap. 1 seneye yakın mx580 kullandım ve oldukça başarılı.


  • GibsonRules  (24.10.12 13:34:19) 
başka önerin var mı hocam, 100tl civarında? bir de urbanears denedin mi, çok mu kötü?


  • kibrit kutusu  (24.10.12 13:37:42) 
tamamen görüntü diyebilirim. medis modelini denemedim ama headset modeller öyle en azından. akg bakabilirsin,kulakiçi 100 liradan düşük modeller var. eğer paraya kıyma ihtimalin var ise q460 al. headset ama mükemmel bir kulaklık. 4s ile kullanıyorum :)


  • GibsonRules  (24.10.12 13:44:40) 
iphone için mikrofonlu kulaklık kablosu almanı öneririm, sonra istediğin kulaklığı takıp kullanırsın, iphone için yapılmış dandik ve pahalı kulaklıklarla sınırlı kalmazsın.


  • buyuyup buyuk adam olacaktim  (24.10.12 14:12:56) 
Headset istemiyorum maalesef, zor oluyor taşımak özellikle yazın falan.


  • kibrit kutusu  (24.10.12 14:34:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.