[]

üniversite öğrencisi olup tam zamanlı çalışan var mı?

Ailemden tamamen ayrılmayı düşünüyorum ama mali açıdan kendimi yürütmem için aldığım kredi dışında aylık 700 lira gibi para lazım.Arada sırada ajans işlerine gidiyorum fakat bildiğiniz gibi ne zaman olacağı ne kadar para vericekleri sürekli belirsiz.Haftada çalışma günleri ve zamanlarımı kendim belirleyebileceğim tam zamanlı iş arıyorum burgerci veya kotonda çalışmak gibi işler hariç.mühendislik okuyorum, ingilizcem iyidir, autocad solid bilirim. Mesleki işe de girebilirim anlayacağınız.Bir iş bulma kurumu olarak: ekşiduyuru kullanmak istemezdim ama bu konuda işten çok tavsiyenize ihtiyacım var.aranızda üniversite öğrencisi olup tam zamanlı çalışan var mı? ikisini beraber yürütebiliyormusunuz?
İstanbulda'yım bu arada.



 
çok da fazla kurumsal olmayan çağrı merkezlerinde bulabilirsin aslında. hep arayıştadırlar.


  • akatreil  (24.10.12 13:19:56) 
çağrı merkezi haftada 6 gün istiyor nerdeyse, benim için mümkün değil.


  • justinial  (24.10.12 14:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.