[]

dövme yaptıracağım şekiller nasıl sizce?

birincisi bu. madrid de gördüğüm bu heykel çok hoşuma gitmişti. sırtımın sol üst tarafına yaptırmayı düşünüyorum yani kürek kemiğinin olduğu yere.

2.bp.blogspot.com

ikincisi de;

'quid rides? mutato nomine, de te fabula narratur.'

bu yazıyı sağ kolumun içine yazdırmayı düşünüyorum.

şunu da belirteyim yapılacak dövmeden hayatımın anlamı olmasını beklemiyorum. estetik olsun sanat olsun yeter.

sizce nasıl?

edit: estetik, sanat derken heykelden çok dövmecinin figürü vucuduma çizişinden bahsediyorum.

 
trollemek için söylemiyorum. cidden iğrenç. sanat demişsin estetik demişsin de, heykeldeki figür ateletico madrid'in logosu. sözün anlamına da baktım dümdüz bi söz.

yine seçim senin ama osuruktan tercihler bence.
  • kertenkelebek  (24.10.12 01:25:32) 
dostum bu ayı figürü madrid şehrinin amblemi. illa böyle bir şey istiyorsan zaragoza'nınki aslanlı falan daha otantik bir şeydi. ama yine de yaptıracağım diyorsan sen bilirsin.


  • cedricvolokin  (24.10.12 01:31:02) 
sekil guzel aga , gecen hafta madridde rehber anlatrken sunlari soylemsti muhtemelen biliyosundur. ayi kiliseyi temsil ediyor, agac da toplumu.. ayi hep biraz meyve koparma pesinde.. hep ac..

estetik durur mu bilemem ama guzel bence
  • kennym  (24.10.12 02:04:48) 
kendi vucuduna kaziyacagin bir sekli veya kelimeyi baskasina onaylatma ihtiyaci hissettigin surece yaptirmamalisin bence dovme. ben burdan oo super muhtesem desem belki igrenc zevkleri olan sapik manyak bi insanim ve vucudunda o kocaman ayiyi omur boyu tasiyacak olan sensin?


  • freya  (24.10.12 05:14:20) 
kimseye sormasanız da olur. isterse manavgat evrensekispor logosu olsun. bence çok sevimli heykel. gerçek manası güzel olmakla beraber siz kendi içinizde başka şeylere de yorabilirsiniz. on numara çizecek adam da vardır.

söz de güzel bence. siz yine de milleti boş verin.
  • bir garip melek  (24.10.12 13:42:04) 
Heykel bence baya çocuksu bir figür.


  • cereal killer  (24.10.12 22:20:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.