[]

ortak facebook hesabı alan sevgililer

böyle bir çift arkadaşım yok ama arkadaşımın arkadaşları olanlar var. nasıl bir kafadır bu inanın idrak edemiyorum. bendeki bilim, ilim, irfan, tahsil, öğrenim, okul, ders, yetenek... yetmiyor bunu açıklamaya, anlamaya...

bu halde olan varsa ortak hesabı olan bir varsa yeminlen açıklasın, rahatlatsın beni.


 
bence gösterişten başka bişey değil, benimde çok dikkatimi çeker kız arkadaşının resmini koyar falan sanki beğenimize sunuyo gibime geliyo pezevenk gibi töbe :) özür dilerim ama benim zihniyetim çarpık ve yobaz gibi :) başka nedenleri de vardır :D


  • SemihCebrail  (24.10.12 00:29:56) 
soruna cevap değil ama ben de seni anlamıyorum. (onları da anlamıyorum tabi)
bunları düşüneceğine git dizi, film izle, kitap oku ne bilim osbir çek. hayat kısa lan ne takıyon. 10 yıl sonra trilyon da versen bu yaşlar eline geçmez. tek derdin bu olsun.

  • badiparmagi  (24.10.12 00:30:09) 
ben bunun altında bu dünyada sadece ikimiz varız tüm insanların koy götüne felsefesinin yattığına inanıyorum. bide karaktersizlikten başka bişi değil iki kişiliği tek kişiliğe indirgemeye çalışmak aşırı saçma. ki zaten böyle bir kafa ile ilişkinin uzun süreceğini sanmıyorum. ama evli olup facebook merhaba ben salim nasılsınız diye başlayan +45 evli çift hesapları bu konuya dahil değildir.


  • gramofon  (24.10.12 00:32:10) 
Hayatımızı birleştirdik gibisinden bir şeye değinmeye çalışıyorlar.


  • disfircasiyimben  (24.10.12 00:32:56) 
@badiparmağı

tüm kuşları siktim bir leylek kaldı. benimki de o hesap. kafamı yoracak derin işlerin adamı değilim yüzeysel ve boş işler daha çok ilgimi çekiyor. insanları anlamaya çalışıyorum kısacası, seni değil.
  • cokacayipsey  (24.10.12 00:37:15) 
Ben de mantıklarını anlayamıyorum gerçekten. Bana da sanki kişilikleri tam oturmamış ve bağımsız olamayan tipler olarak görünüyor bu kişiler. Yani her şey vıcık vıcık, ayrı birey kavramı yok. Her yerde beraberiz vik vik vik gibi :)


  • duyond  (24.10.12 00:50:24) 
badiparmagi +1. sinir bozucu bir şey, evet. ama bunlar hakkındaki aşağılama geyikleri de bayıyor artık. öyle arkadaşın yokmuş bir de ne güzel işte. ne kaşınıyorsun. bizim var. ilk gördük sinirlendik sonra geçti. üstünde bu kadar durmaya değmez.

açıklaması ise şu: kocam/karım benim hesabıma ayrı kendi hesabına ayrı girmeye uğraşmasın ikisi bir arada olsun demek. ya da bakın evlendim ben, bakın sevgilim var.. demek. rahatladın mı biraz olsun?
  • merena  (24.10.12 01:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.