[]

televizyona çıkan insan psikolojisi özgüveni ?

merhaba arkadaşlar
yetenek sizsiniz falan tarzı programları izledikçe vay arkadaş bu adam da nasıl bir özgüven var nasıl bir kendini bilmezlik var diyorum. ben sarhoşken yaptığım abukluklardan ayılınca utanıyorum bende mi bir sorun var bu tv ye çıkan 3 cocuk babası adamların türlü şaklabanlıklar yapıp sonra kendisinin çok iyi bir gösteri yetenek vs.. sergilediğini düşünmesinde mi bir sorun var anlamadım. bu adamlar naptım ulen ben demiyomu acaba? es kaza sarhoşken yada başka bir ruh halinde tv ye çıksam saçmalasam sosyal medyada falan millet kafa bulsa benle herhalde psikolojim bozulur lan sokağa çıkamam tripten tribe girerim biri baksa falan bu insalarda ki özgüven nedir neyle çalışıyorlar merak ediyorum ne diyosunuz dostlar



 
bir statün, çevrende bir ağırlığın, karizman var muhtemelen. o yüzden garip geliyordur. bu saçma sapan yarışmalara katılan adamların kaybedecek bir şeyleri yok. çünkü zaten o başta saydıklarım yok. hayatı minimal düzeyde yaşıyorlar. basit mutlulukları, basit heyecanları var. böyle yarışmalara katılarak değişik bir şeyler yaşamak istiyorlar.


  • juninho77  (24.10.12 00:29:42) 
ilac almis olabilirler. ANLAYANA


  • jemjum  (24.10.12 00:42:55) 
bence cevrenin gazina cok geliyolar.

birde cogunun bence psikolojisi bi süre sonra bozuluyodur, ya da zaten adam köyündeki yasamina geri dönüyorsa duymaz o facebooktaki paylasimlarida. ondan o adam icin degisen bir sey olmuyor yani. ama büyük sehir de olursa ya da gencse sorunlar olmasi muhtemel.
  • serabetan  (24.10.12 16:28:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.