[]

adanada hem yemek yiyip hem iyi müzik dinleyebileceğimiz bir pazartesi

adanada hem yemek yiyip hem iyi müzik dinleyebileceğimiz, yüksek sese gürültüye maruz kalmayacağımız, olursa sevgiliyle dans edebileceğimiz( olmasa da olur) hangi mekanlar var? bir de pazartesi gecesi.




 
adana'da! haahhaha ahahaha ahaha !


  • ben smyrna  (23.10.12 23:50:07) 
o kadar mı zor


  • my december  (23.10.12 23:52:37) 
adana yelken kulübü'nün göl kenarındaki restoranı güzeldi. salsa günleri oluyordu, millet kalkıp dansediyordu. tahta masa çay bahçesini geçince. yalnız bikaç sene önceydi bu dediğim hala aynı mı bilmiyorum. üye olmak gerekiyordu sanırım ama damlı gelince üyelik sormamışlardı :)

bir de çukurova üniversitesi'nin orda kayıkhane diye bir yer var. üniversitenin yakınındaki friends kafe de güzel.

uptown da güzeldi hatırladığım kadarıyla. dilberler sekisi'nin tepesinde.
  • ermanen  (23.10.12 23:53:15 ~ 23:55:02) 
friends aklımıza geldi ama çarşamba, cuma, ctesi canlı müzik varmış. kayıkhane de öyle bi imkan yok. yelken kulübe bakıcam.

uptown restaurantında müzik var mı ki?

bir de bu park zirve nin safiye barı var, bir türlü gidememiştim nasıldır?
  • my december  (23.10.12 23:57:50 ~ 24.10.12 00:08:00) 
ozalda "la noche" var. oyle salsa olaylari falan var.

barajyolu'nda mira var. canli muzik yapiyorlar. yemekleri fena degildi. yalniz caldiklari sarkilar slow pop/rock. cok dinledigim bir tur degil ama vasat gibi geldi bana. lakin icerdeki insanlar gayet hallerinden memnundu.

ziyapasa'da caddebostan'i oven cok oldu. yalni hic gitmedigimi belirteyim.

geleneksel bir seyler ariyorsaniz, danstan kastiniz halay falansa kazancilara gidin :)
  • noolmus ki babam  (24.10.12 10:29:17) 
bir de jimmy joker var. muzigi saglamdi fakat ctesi aksami gitmistim. blues yapan bir grup vardi. ptesi aksami ne olur bilmiyorum. yemekleri konusunda bir fikrim yok.


  • noolmus ki babam  (24.10.12 10:31:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.