[]

LCD TV - PS3 - HOME Theatre

Merhaba,
1)malesef bir LCD TV suali de benden geliyor.

%85 PS3, %10 DVD/Divx, %5 TV icin kullancagim. Butce 2000 YTL civari. Sona kalan adaylarim

Philips www.hepsiburada.com

Sony www.hepsiburada.com

Samsung www.hepsiburada.com

Samsung ile ilgili duyuruda yaptigim aramada sorun yasayan bir arkadasa rastladim. Benim favorim philips acikcasi. Cok keskin olarak sunu al bunu alma diyebilecek bir arkadas var midir? Tekrar belirteyim deli gibi ps3 oynanacaktir

2)Bu sistemi bir de home theatre ile taclandirayim diyorum. Adayim

www.hepsiburada.com

guzel gorunuyor ancak gereksiz yuksek bir RMS mevcut. Bunu alsam, ps3 TV kombinasyonunda nasil bir sonuc alirim? buna alternatif daha dusuk RMSli, radyolu, hdmi li bir sistem oneriniz varsa ona da acigim.

yazarken ben yoruldum bakalim okumaya usenmeyip cevap veren olabilecek mi...

 
PS3 için bence sony almalısın. ben de öle kullanıyorum. aynı marka olunca saçma bi şekilde güzel bir uyum gösteriyorlar. diğer taraftan sony kesinlikle daha gerçekçi görüntü veriyor. bravia denen zımbırtı acayip güzel bişi. ama bu eski model bir sony ve fiyatı o yüzden düşük , yeni modellerinde daha fazla herz , contrast vs. falan var. onları tercih etmeni öneririm.ve paraya biraz kıy bence. çünkü değiyor.


  • faideli bilgiler  (10.12.08 10:37:47) 
bir kişi sorun yaşamış diye koca markayı bir kenara atmayın. benim marketlerde gördüğüm kadarıyla samsung görüntü kalitesinde çok iyi. tabi ki sıra sıra duran tvlerden ziyade teknik detaylarına bakıp karar vermek lazım. Ben de TV almak istediğimden bir süredir göz gezdiriyorum, en başarılı marka dediğim gibi samsung. LG de iyi fiyat/performans olarak.


  • neronas  (11.12.08 00:14:52) 
merhaba,
bravia L serisi eski değil tam aksine yeni çıkan bir seri, ekim ayında piyasaya çıktı.
www.sony.com.tr linkinden diğer serilerle karşılaştırabilirsin.

2. madde içinse, ps3 varken bunu almaya gerek yok.bu sistemde ps3 te olmayan radyo var sadece, ps3 ün artısı olarak da BR var. 5+1 bir ses sistemi alıp ps3 e bağlamak bence daha mantıklı.
  • whisky  (14.12.08 20:41:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.