[]

her gün banyo yapmave saç yıkama ihtiyacı?

ben mi huylanıyorum kendimden acaba. kokuyorum gibi hissediyorum bir gün banyo yapmayınca. yazın hadi neyse de, kışın zor oluyor...
napsak ki?



 
aynen devam.
yaz kis, +50, -35, her gun sabah ve aksam dus alirim, bunyeni alistirirsan bi sikinti yasamazsin, durmak yok dusa devam.

  • uyku semesi  (23.10.12 11:49:54) 
Banyo yapmak iyidir. Yapın tabii her gün. Aksamları yıkanın ve uyuyun. Saclarınızı ıyı kurutursanız hasta olmazsınız.


  • kırmızıkaşekaban  (23.10.12 11:51:00) 
Bence olabildiğince azaltın, sık sık yapmayın, hem sudan tasarruf hem de insanların leş gibi koktuğu şu ortamda siz de adapte olur bir zaman sonra alışırsınız, yıl olmuş 2012 her yerde sıcak su var İstanbulda Ankarada otobüslerde leş gibi kokuyor insanlar, kaç günde bir duş alıyorlar yıkanıyorlar kim bilir, neyse çok dertliyim bu konuda...


  • sic_co  (23.10.12 11:54:05) 
yanlis anlasilma olmasin ama 2 gunde bir yikanan insanin, gotu basi, siki tassagi, kukusu, koltuk altlari her yeri les gibi kokar. her ne kadar terlemiyoruz, kis doneminde cok terlemezsiniz deseniz de, terlersiniz ve kotu kokarsiniz.
her gun dus alin, yoksa sic_co'nun dedigi gibi ankara'daki otobuslerde kokan insanlardan farkiniz kalmaz.

  • uyku semesi  (23.10.12 12:00:12) 
Saclara zararlı vs.vs. dogru tabi var oyle bir sey, sampuanlar yıpratıyor. Saclarınızı toplayın oyle yıkanın madem. Gun asırı yıkarsınız sacınızı da ama ne olur bırakmayın bu guzel huyu. Kıs gunu bu sogukta kokuyor otobusler.


  • kırmızıkaşekaban  (23.10.12 12:05:57) 
Ter kokmak tamamen bünyeye bağlı bir şey. İnsan vardır, duş alır çıkar, 2 saat sonra yanında durulamaz hale gelir. İnsan vardır haftada 2 kere banyo yapar ve o yeter ona. Saçlar da vücut da banyo ihtiyacı konusunda kendini yeterince anlatıyor bence. Çok terleyen biri değilseniz, kendinizi buna göre ayarlayın.


  • saatgeceninonikisi  (23.10.12 12:16:21) 
@kırmızıkaşekaban
yahu zaten saçım kısa.
ha bir de acaba zarar veren şampuan mı su mu? yani ben zaten organik şampuanlar kullanıyorum. kimyasal falan yk
  • enkolaykullaniciadi  (23.10.12 13:12:41) 
2 günde 1 yıkanan insanın siki taşağı her yeri kokar mıymış vay hele vay vay. o senin vücudunla alakalı bir şey. biri kolay kolay terlemez biri de leş gibi terler. kaynak götünüz mü acaba?

ben de 2 günde bir yıkanıyorum-ekstrem durumlarda her gün yıkandığım da oluyor-, bi zararını görmedim daha. su tasarrufunu ve müsrifliğini seven biri değilim, her gün yıkanmak bana koyardı bi süre sonra.
  • gebere jackson  (23.10.12 13:14:27) 
temizlik hastası olursun. azalt derim. yoksa burnunun aşırı temizliğe alışkın olması insanların toplu olduğu yerlerde duramamana sebep olur. saçlarını yıka ama banyoyu 2 günde bire çıkar. sonra 3 günde bire. 3 günde bir iyidir. terlemedikçe.


  • inanmazsan inanma  (23.10.12 13:14:47) 
pis olmak zor zanaat ne diyelim. kaynak evet gotun. o kadar tuvalete giriosun, siciosun, isiosun.. bi ara bi dostundan rica et, birinci gunun aksaminda gotunu senin yerine bi zahmet koklasin.

2 gunde 1 dus alan adamin gotu kokar, siki tasagi kokar, kokmuyor diyen kimse yalan soyler. pisligine kilif uydurur bu kadar.

5 sene boyunca bu dusunceye sahip kuzenimle kavga ettim, fikrini degistirmeyi basaramadim, boyle dusunenlerin de fikrini degistiremeyecegimi biliorum..

temizlik baska bisey, bilmeyen adama anlatmak yerine bi deve bulup hendekten atlatmak daha kolay.
  • uyku semesi  (23.10.12 13:27:59) 
tamam bebeğim bizim götümüz sikimiz kokuyor sen çok temizsin.

ahahahah ya nasıl bir hastasın anlamadım.
duyuruyu açan kardeş, bak, kaynak ikimizin de götü değil, kendin gör. adam takıntılının tillahı olmuş, her gün banyo yaparsan böyle pimpirikli kıl bir şey olur, bir de senin gibi olmayanlara bok atar, her şeyden rahatsız olursun. kendin gör işte. böyle biri olmak istiyorsan bu yolda devam et.
  • gebere jackson  (23.10.12 13:32:33) 
@uyku semesi gebere jackson
tamam la kavga etmeden döğüşün:)

  • enkolaykullaniciadi  (23.10.12 13:36:49) 
ben 2 günde bir yıkanıyorum. memnunum. öyle sikim taşağım falan da kokmuyor.


  • mattiadestro  (23.10.12 13:44:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.