[]

Bahçelievler-Beşiktaş

Bahçelievler-soğanlıdan, beşiktaş-kabataşa en kısa yoldan nasıl gidebilirim ?




 
soğanlı tramvay durağı vardı. bindiniz mi 1 saat sonra kabataştasınız.


  • esenbogan  (23.10.12 01:37:45) 
tramvaya alternatif olur mu bilmiyorum: e5'e çıkıp metrobüs, zincirlikuyu'dan da otobüs. aktarmalı olur ama daha hızlı olabilir gibi.


  • cagdas donem kuramcisi  (23.10.12 01:43:25) 
Soğanlıda maalesef tramvay durağı yok.

Bende böyle düşünmüştüm. Zaten bundan başka soğanlı-kabataş gidişi yok. :)
  • Hayalperest Vişne  (23.10.12 01:52:14) 
Arkadaşlar burada www.istanbul-ulasim.com.tr soğanlı durağı var diyor :D ben böyle bi duraga henüz rastlamadım ama. : )


  • Hayalperest Vişne  (23.10.12 02:04:21) 
o soğanlı durağı büyük ihtimalle kale center durağı filandır. onunla bir saat dolaşacağına incirli'den metrobüs yapman daha iyi. bence.


  • cagdas donem kuramcisi  (23.10.12 02:07:23) 
zincirlikuyudan, kabataşa gitmek için taksiye binsem ne kadar ücret öderim peki ??

veya taksiye binmesem.minibüsler zincirlikuyudan-kabaşa kalkar mı ?
  • Hayalperest Vişne  (23.10.12 02:18:42) 
Zincirlikuyu metrobüs durağının çıkışından Kabataş'a giden bir sürü otobüs geçiyor. Birisine illaki denk gelirsin. Yanlış yöne gitme ama yokuş aşağıya doğru gideceksin denize doğru ;) Ayrıca bir Bahçelievler sakini olarak evet metrobüs daha kısa sürer. O Soğanlı durağını ben de Bahçelievler soğanlı sanmıştım ama sonra haritaya baktım sanırım çok ters bir yerde.


  • only alcoholica  (23.10.12 02:43:59 ~ 02:45:01) 
o soğanlı durağı soğanlı caddesi oluyor başka bir yer yani, karıştırmayın.
soğanlı meydandan şirinevler metroya giden dolmuşlar var(mustafa kemal paşa caddesi'nden). ona binip metroya geçeceksiniz. metroda 2 durak sonrası zeytinburnu'nda inip, iner inmez T1 (tramvay) hattına geçeceksiniz.
bu yolla Soğanlı'dan Kabataş'a ulaşması 1 saatten fazla sürer.
  • sevenay  (23.10.12 16:01:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.