(2)
fazla pastil yemenin zararı olur mu?
öğlen 3'ten şu ana kadar falan toplam 19 tane pastil yemişim. az önce kutuya baktım yetişkinler için önerilen günde 8 taneymiş. bu gidişle yatmadan 24'ü falan bulurum gibi geliyor. bir zararı falan olur mu? dokunmasın?edit: strepsils pastilin adı. bileşimi şöyle bir şey:Bir pastil etken maddeler ola
öğlen 3'ten şu ana kadar falan toplam 19 tane pastil yemişim. az önce kutuya baktım yetişkinler için önerilen günde 8 taneymiş. bu gidişle yatmadan 24'ü falan bulurum gibi geliyor. bir zararı falan olur mu? dokunmasın?
edit: strepsils pastilin adı. bileşimi şöyle bir şey:
Bir pastil etken maddeler olarak 0.6 mg amilmetakrezol, 1.2 mg 2,4-diklorobenzil alkol; tatlandırıcı olarak şeker ve glukoz; tat, koku ve ferahlık verici olarak ferahlatıcı nane aroması ksilitol, aromalı madde olarak mentol, spearmint esansı ve okaliptus yağı içerir.
0
snape i başından beri tanırım
(
23.10.12)
benim günde bir kutu bitirdiğim oluyor. tavsiye etmiyorum tabii ki ama ölmedim şimdiye kadar pastil yüzünden.
0
kayranin kedisi
(
23.10.12)