[]

eve internet bağlatacağım,hangisi?

turkcell superonline mı,ttnet yalın internet paketleri mi?
ikisi arasında karar veremedim. ttnet kurulumda biraz süründürüyor deniyor,bir de yalın internete geçen oldu mu,şu sabit telefon hattına gerek olmayan hani?sabit telefon hattıyla uğraşmak istemiyorum.
superonline fiber internet paketlerini kullanıp memnun kalanlar,artılarını eksilerini öğrenebilir miyim?bir de sabit telefon hattı olmadan trcell superonline kampanyası var mı? limitsiz paket istiyorum.
yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

 
uydunet. tv de var yaninda.


  • eindaclub  (22.10.12 23:20:54) 
smile bağlatma. faturanı 2 ay ödemezsen 20 tl açma-kapama ücreti alyor allahsızlar.


  • bilge rusty james  (22.10.12 23:23:13) 
uydunet te evet tv var ama uydunetten bayağı dert yanan bi arkadaşım var,lanet ediyor bağlattığı güne.
ttnet ten bağlanıyorum şu an,aslında memnunum da ancak 'sabit hat olmadan' trcell superonline hizmeti var mıdır,yoksa ttnet yalın internet hizmetinden memnun kalan var mıdır bunu merak ediyorum.

  • knut hamsun  (22.10.12 23:25:10) 
ben yalın adsl bağlattım. cuma başvurdum pazartesi kullanmaya başladım.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (22.10.12 23:25:48) 
yalin adsl kullaniyorum , memnun gibiyim


  • sadun.net  (22.10.12 23:36:46) 
superonlıne vardı bende. sımdı baska eve gectım oraya devralacam. ama fıber yok. sabıt hat actırıp onu ttnete devralacam. modemde superonlıne fln yazıyor ama baglantı yıne ttnet gbı mı oalcak yoksa superonlıne gıbı mı


  • slash01  (22.10.12 23:37:00) 
uydu net?
upload/download bant genişlikleri ayrıdır ve genel olarak daha stabil çalışır.

O olmazsa Superonline alın. Ttnet'ten uzak durun zira 4440375 numaralı allahın cezası numarayı düşürmek bile bir mucize.
  • velhasilkelam  (22.10.12 23:55:23) 
varsa superonline yoksa uydunet.
ttnet alacaksanda mutlaka ttnet bayiinden değil bölge müdürlüklerinden al. bayiiler taşeron usülu çalışıyor ve fiber internet beklerken kendini vdsl bağlatmış halde bulabilirsin.

edit: ortalam bir internet kullanımı için 5 mbps hız yetiyor.akk uygulamasında hızı 3 mbps ye indiriyorlar. pek sevimli olmasa da iş görüyor. ancak kablonetin (uydunet yani) kotalı tariflerine geçme. çünkü kotayı aşarsan fatura rahatsız edici ölçüde kabarıyor. eğer devam ediyorsa uydunette 2 yıl taahhütlü 5mbps sınırsız akksız bir tarife var)
  • tururo  (23.10.12 00:00:05 ~ 00:04:09) 
ssg'nin uydunet entry'lerini oku derim.


  • sen git ben geliyorum  (23.10.12 00:28:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.